Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Skal du hjælpe en ven med at flytte til Aalborg? Her kan I bestille flyttepizza

Af Redaktionen

Hvis du skal hjælpe en ven med at flytte til Aalborg, så skal I sikkert også have noget at spise.

Efter en lang og hård dag med at flytte, så har I dog næppe lyst til at skulle lave mad.

Derfor er det en god idé at I vælger at bestille en pizza. Hvis I skal bestille en pizza i Aalborg, så kan I bl.a. vælge mellem ét af disse pizzeriaer.

Pizzeria Italiana

Et lille pizzeria, der ligger for enden af Reberbansgade. Deres pizza er rigtig god, da du kan mærke en vis form for autencitet.

Dertil er det også ét af de pizzeriaer i Aalborg, der har det største udvalg af lækre toppings.

Det er bl.a. noget, der tæller peberfrugt, aubergine, salami og bresola. Derfor er der noget for enhver smag.

Napolitana

Hvis I gerne vil bestille pizza fra et sted, hvor der er et stort menukort, så Napolitana et godt valg. Her er der ikke tale om et pizzeria, der kun har valgt at have 10 stk.

I stedet har de valgt at have rigtig mange forskellige. Her er det dog en god idé at dykke ned i menukortet, så du kan finde de mest autentiske pizzaer på kortet.

Azzura Nordkraft

Her er der tale om et pizzeria, der har ligget i Aalborg i mange år. De gør det godt og har leveret en høj kvalitet i alle de år, de har ligget i byen.

Det er også derfor, de ikke har valgt at skifte specielt meget ud. Det er dog kun en fordel, da man dermed er sikret, at man altid kan få sin favorit, når man bestiller pizza hos Azzura.

San Giovanni

San Giovanni er kendt for at have pizzaer, der er helt enkle. Deres råvarer er dog helt i top. Det er noget, du kan smage allerede fra første bid. Fx gør de kun brug af ægte peperoni fra Napoli.

De bruger også N’duja, der er en krydret pølse fra Syditalien. Derfor er du sikret, at du her får en ægte og autentisk italiensk pizza.

Sticchi’s

Går I meget op i pizza med stor autencitet, så er det Sticchi’s, I skal bestille fra. Der er ikke mange pizzaer på menuen, men de er dog alle bagt i en rigtig stenovn og med italienske ingredienser.

Det er også derfor, der er mange, der mener, at det er ét af de bedste pizzeriaer i hele Aalborg. Det er værd at give dem en chance.

Husk også at have en lille indflyttergave med til din ven

Det er meget normalt at man tager en lille indflyttergave med til folk, når de er flyttet i en bolig.

Det gør man typisk, når man besøger deres nye sted for første gang – og det gør du, når du hjælper med at flytte.

Hvis du er i tvivl om, hvad du skal give i gave, så kan du finde Indflyttergaver her, hvor der er noget for enhver smag.

Del artikel

Andre læser også