Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Stor undren: Derfor er Skagen Fiskerestaurant lukket midt i højsæsonen

Af Stine Kjølby Christensen

Aalborg er i øjeblikket spækket med turister fra nær og fjern, der naturligvis drømmer om at sætte tænderne i det bedste fra det nordjyske køkken.

Her må man sige, at Skagen Fiskerestaurant, der ligger på Budolfi Plads, er et ret godt bud på en frokost- eller aftensmadsdestination.

Men turister og andre sultne hoveder må gå forgæves. Skagen Fiskerestaurant har nemlig valgt at lukke ned midt i det, man umiddelbart ville vurdere som højsæsonen; nemlig fra den 17. juli til 8. august.

Ikke en ønsket situation for Skagen Fiskerestaurant

Det skyldes dog ikke, at de ansatte har krævet ferie, eller at man fra restaurantens side har vurderet, at der ikke er nok at give sig til – faktisk tværtimod.

Lukningen skyldes nemlig ene og alene, at Skagen Fiskerestaurants restaurant i Skagen simpelthen har så travlt, at samtligt personale er rykket nordpå de næste par uger.

“Det er megairriterende og noget, som de fleste restauratører nok kan genkende lige nu,” Jesper Winther, der er er direktør og ejer af Skagen Fiskerestaurant, til MigogAalborg.

Stor undren: Derfor er Skagen Fiskerestaurant lukket midt i højsæsonen

“Vi står også i en situation, hvor vi ikke kan skaffe nok folk til begge restauranter. Det er helt vildt ærgerligt, for vi havde faktisk meget at lave i Aalborg, så det er simpelthen et spørgsmål om prioritering,” forklarer han og uddyber:

“Vores Aalborg-restaurant har givet virkelig flotte resultater, så det irriterer mig grænseløst, at situationen er sådan her i år.

Vi håber, at det hele ser lidt anderledes ud til næste sommer, for det er bestemt ikke meningen, at man ikke skal kunne besøge os i Aalborg om sommeren.”

Tusindvis af gæster i Skagen

I Danmarks nordligste (og favorit-sommerby) er der da også nok at rive i i øjeblikket. Uge 29 er i fuld gang, og det betyder, at rekordmange mennesker besøger Skagen – og Skagen Fiskerestaurant.

“Vi har vel nok et par tusinde gæster igennem om dagen lige nu.

For os er der dog ikke så stor forskel på uge 28, 29 og 30, så vi har heldigvis masser at give os til,” siger Jesper med et grin.

Stor undren: Derfor er Skagen Fiskerestaurant lukket midt i højsæsonen

Skagen Fiskerestaurant vender tilbage til Aalborg den 8. august, hvor de også er klar til at præsentere et nyt og spændende lokalt samarbejde. Stay tuned.