Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Send dine pakker med DAO pakkeshops

Af Annoncør

For tiden tilbringer vi så meget tid derhjemme, hvilket er en god anledning til at få ryddet op og ud i hjemmets skabe og skuffer. I den forbindelse kan man fordel overveje, at prøve at sælge nogle af de ting, man ikke har brug for længere. Det er en hyggelig aktivitet at tage billeder af tingene og oprette annoncer på diverse salgssider, og samtidig får man mulighed for at tjene lidt ekstra penge på det. Når du har fundet købere til dine ting, så overvej at send med dao her, så pakkerne kan komme sikkert frem til deres nye ejere. Det er ganske nemt, for du skal bare pakke varerne godt ind og dernæst sørge for indlevering i DAO pakkeshop. Så har du både fået ryddet op derhjemme og samtidig tjent en ekstra skilling. Nedenfor finder du flere gode grunde til at sende med DAO. 

Gode grunde til at vælge DAO

For DAO betyder det meget, at deres kunder skal have let ved at få sine pakker, breve, aviser og magasiner. Derfor leverer de til dit dørtrin med dine pakker. DAO kører og leverer om natten, og i de tidlige morgentimer – inklusiv weekender og på helligdage. Nedenfor ser du flere gode grunde til, at du skal vælge DAO som leverandør af dine pakker:

  • Hurtig levering året rundt
  • Hjemmelevering inden kl. 7
  • Pakkeshops i hele Danmark
  • Let indlevering med e-label
  • Miljørigtig levering
  • Og meget mere 

Hurtig levering året rundt

Med DAO-hjemmelevering leveres forsendelserne direkte til modtagerens dørtrin – 365 dage om året. Dette gælder også de dage, hvor andre normalvis holder lukket. DAO kører ud med pakkerne om natten, så de er modtagers adresse – ved døren eller i postkassen – om morgenen inden klokken 07.00. 

Nem og simpel forsendelse med DAO

DAO forsøger at gøre en afsendelse af en pakke så simpel og brugervenligt for afsenderen som muligt. Hvis du skal have sendt en pakke, kan du med fordel benytte dig af DAO’s brugervenlige guide på deres hjemmeside. Denne guide tager dig gennem simple trin for afsendelse – og får til sidst anskaffet et pakkelabel du kan klistre på din pakke og aflevere i nærmeste DAO pakkeshop. 

Del artikel

Andre læser også