Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Dato meldt ud: Se hvornår julelysene tændes i midtbyen

Af Nathalia Hentze Nielsen

Et af årets største højdepunkter i julen er helt sikkert tændingen af de smukke julelys, der lyser midtbyen op i vintermørket.

Det er Aalborg City, der står for belysningen, og de meddeler nu, at julebelysningen tændes fredag den 19. november kl. 17.00.

Sidste år måtte vi desværre undvære den store fest, der normalt ledsager begivenheden, men i år vil der være festligheder forbundet med det; hvad det helt konkret bliver, kan cityforeningen dog ikke løfte sløret for endnu.

Hvad de kan afsløre er, at datoen for det store julemarked er ændret fra den 20. november til den 19. november kl. 12.00

Julemarkedet åbner dermed officielt samme dag, som julebelysningen tændes, og lukker igen torsdag den 23. december kl. 19.00.

Nye hytter at se frem til

Sidste måned kunne vi løfte sløret for de nye planer for årets julemarked på Gammeltorv.

Markedet bliver bl.a. større og kommer både til at foregå på Gammeltorv og Nytorv med endnu flere boder.

Cecilie Haversen, eventkoordinator hos Aalborg City, fortæller, at aalborgenserne kan se frem til helt nye hytteholdere samt gamle kendinge.

“Vi glæder os til at byde velkommen til nye hytteholdere, som f.eks. Gløggkompagniet, der er meget populære i Tivoli i København, og Krystalhulen, der til dagligt ligger ude i Øgaden.

Ma Petit France vil også stille op med en ny bod på Nytorv,” fortæller hun og tilføjer:

“Derudover kommer Hos Linda tilbage efter at have været væk nogle år.”

Julefavoritter som Pariserhjulet og børnekarusellen vender naturligvis også tilbage ligesom julemanden og hans nisser også vil være at finde.