Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Scoop: Fårup Sommerland henter ny direktør fra Lego House

Af Redaktionen

Fårup Sommerlands bestyrelse har valgt den nye profil, der skal stå i spidsen for Fårup Sommerland.

Ny adm. direktør bliver fra 1. september Niels Jørgen Jensen, der kender Fårup Sommerland indgående, idet han indtil oktober 2014 var General Manager i parken og siden da har været i LEGO House, hvor han bestrider stillingen som Senior Operations Director.

“Vi er rigtig glade for at kunne præsentere Niels Jørgen som ny direktør. Han kender Fårup særdeles godt, har et stærkt netværk i branchen, og han har de seneste år fået udvidet sin erfaringsbase betragteligt ved at have været med i lanceringen og driften af LEGO House.

Vi er derfor helt trygge ved valget af Niels Jørgen og sikre på, at han er den rette til at stå i spidsen for Fårup i de kommende år,” siger bestyrelsesformand Ole Mølgaard i en pressemeddelelse.

Niels Jørgen Jensen er 41 år, uddannet cand.merc. og har mangeårig ledelseserfaring inden for branchen.

Har været i flere stillinger i Fårup tidligere

Niels Jørgen kender Fårup særdeles godt, idet han både har været sæsonansat, personalechef, parkleder og General Manager.

Siden november 2014 har Niels Jørgen været en central nøglespiller i opbygningen og ledelsen af LEGO House, der ofte anerkendes som én af de mest nyskabende og innovative attraktioner i et globalt attraktionsperspektiv.

Niels Jørgen har været med i hele processen fra planlægning og lancering af LEGO House til nu at være ansvarlig for driften.

Såvel i Danmark som internationalt har Niels Jørgen et godt netværk i branchen. Privat bor han i Vodskov med Malene, og sammen har de 2 børn.

Om sit comeback til Fårup Sommerland nu i en direktør-stilling, siger han;

”Jeg glæder mig utrolig meget til at komme tilbage til Fårup.

Jeg kender parken særdeles godt, og den har altid betydet meget for mig. Fårup har de seneste år gennemgået en rigtig spændende udvikling, og jeg glæder mig meget til at komme ombord og være med til at videreudvikle Fårup sammen med bestyrelsen og den meget dygtige og dedikerede stab af både faste medarbejdere og sæsonansatte.”

Fårups nuværende adm. direktør, Per Dam Jensen, fratræder efter eget valg 30. april, hvorefter han tiltræder som adm. direktør for Sol og Strand Feriehusudlejning.

I perioden fra 1. maj og indtil Niels Jørgen Jensens tiltræden 1. september bliver hovedejer af Fårup Sommerland, Henrik Schnack, registreret som direktør, og parkens dygtige lederteam vil styre parkens drift i sæsonen.

Del artikel

Andre læser også