Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Sandwich til døren: Subway vil satse endnu mere på udbringning

Af Pernille Kjeldgaard Kristensen

Om ganske få dage fylder Subway i Urbansgade ni år i Aalborg.

En imponerende bedrift i sig selv at bevare momentum og fastholde mange glade kunder i en by med så stor udvikling på madfronten som Aalborg.

Mange aalborgensere elsker at tage på Subway om søndagen efter en god bytur.

Melder tømmermændene sig næste dag, og sengen er svær at komme op af, så er der også en løsning på det, forklarer Rasmus, der er daglig leder af Subway på Vesterbro:

“Hvis man ikke har tid til at komme afsted efter mad, så har vi lavet en god løsning. Vi bringer ud, hvor man kan få en platte med forskellige sandwiches, der er skåret i mundrette portioner, så man kan smage lidt af det hele. Ved siden af får man både cookies og nachos, så man skal nok blive mæt”

Bringer ud i Aalborg

Subway i Aalborg tilbyder at komme forbi med en lækker platte med sandwiches, og det er både til private og firmaer.

En pakke med forskellige sandwiches, nachos og cookies passer til cirka fire personer, og én kuvert koster 55 kr.

Det er altså både børnefamilier, vennegrupper eller større arrangementer, der kan klare frokosten eller aftensmaden lidt nemmere. Subway leverer maden i Aalborg og omegn, og det er helt specielt, forklarer Rasmus:

“At lave catering er meget almindeligt på Subways andre steder i verden, men de bringer det ikke ud ligesom os. I Aalborg vil vi gerne tilbyde den ekstra service til vores kunder, at vi selvfølgelig også kommer forbi med maden.”

Sandwich til døren: Subway vil satse endnu mere på udbringning
Flere og flere i Aalborg lader Subway stå for maden til eksempelvis en fødselsdag

41.766 Subways på verdensplan

Der findes tre Subways i Danmark, men det er faktisk den største fastfood-kæde på verdensplan. De har eksempelvis 120 Subways i Sverige, så man forstår godt, at turisterne valfarter til Subway, når de leder efter sandwiches i Aalborg. Rasmus har et bud på hvorfor:

“I andre lande er Subway jo go-to stedet, når der skal en sandwich i maven. Især fordi vi kan både det ene og det andet: Det sunde alternativ med groft brød og fedtfattige dressinger eller en rigtig søndagsbasker til tømmermændene.”

Fuldt fokus på sandwich

Selvom der enkelte gange har været optræk til ændringer i konceptet, har omdrejningspunktet altid været det samme: Sandwiches. Og det er Rasmus utrolig glad for:

“Vi har selvfølgelig diskuteret, om vi skulle gå all in på de sunde alternativer, men det er der masser af mulighed for at få i Aalborg. Ved nogle Subways har de også eksperimenteret med pizza på menuen. Men jeg mener, at vi skal gøre det, vi er bedst til, og det er jo sandwiches”.

Tips til de nye kunder

Det er ingen hemmelighed, at Aalborg er en sandwich-by, så det er ikke alle, der har stiftet bekendtskab med Subway. Hvis man er ny i Subway-regi, har Rasmus et par bud på, hvad man burde prøve:

“Man kan kaste sig ud i en Chicken Teriyaki. Mange elsker en god sandwich med kylling, og her giver teriyakien lige det ekstra smag. En undervurderet spiller er vores Italian B.M.T, der er en proteinbombe, da den er spækket med salami, pepperoni og skinke.

Jeg kan anbefale nogle nachos ved siden af, som man jo også kan putte i sandwichen. Det giver lige lidt ekstra knas.”

Du kan følge Subway Aalborg på Facebook lige her

Du kan besøge Subway på Urbansgade 22, Aalborg. Er du blevet sulten efter catering, så bringer de ud i hverdagene kl. 11.30-20:00. Lørdag og søndag bringer de ud kl. 17:00-20:00

Lige nu kan du få -20% på sandwich og salater på Subway alle ugens dage med ClubAalborg og ClubAalborg Studie

Få adgang til over 30 helt eksklusive tilbud i Aalborg lige her

Del artikel

Andre læser også