Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Sådan forkæler du kæresten

Af Redaktionen

3 måder at forkæle kæresten på 

Dette indeholder sponsoreret indhold

Det er vigtigt at pleje parforholdet, for at holde liv i gnisten. Det kan gøres på mange måder, i forskellige prisklasser og behøver ikke at kræve det helt store. Det er vigtigt at sætte pris på hinanden, for at kærligheden blomstrer. Både de små og de store ting tæller. Hvis du gerne vil forkæle kæresten lidt ekstra, kommer der her tre gode råd til, hvordan det kan gøres. 

Køb jer til en god omgang massage 

Massage er altid et hit. Det er både behageligt og det er afslappende. Massage er en nem måde, at forkæle kæresten på derhjemme. Køb eventuelt en god massageolie, sæt noget afslappende musik på, og tænd nogle stearinlys. Vil du gerne gøre noget ekstra ud af massagen, er det en mulighed at købe sig til forskellige former for massage. Med en massagestol, kan kæresten få løsnet op i ledende, lige hvornår det skal være. Det vil helt sikkert være en overraskelse, der bliver taget godt imod. En massagestol, er ikke blot behagelig for kroppen, men kan også hjælpe på diverse smerter i kroppen. Der findes mange forskellige af slagsen, med forskellige funktioner og forskellige designs. Bedst af det hele er, at når først massagestolen er i hus, kan den bruges lige hvornår i ønsker det.

En anden mulighed er, at gå til en professionel massør. Det er dejlig afslappende, og en ting i kan gøre sammen som par. Et gavekort til en massør er en pragtfuld forkælelsesgave til kæresten. 

Tag på en udfordrende date 

Kærestetid over en date, er en fantastisk måde at bruge kvalitetstid sammen på. Der findes mange muligheder, når i skal vælge, hvilken date i skal på. Den klassiske date, hvor i tager ud og spiser og eventuelt i biografen, er altid en sikker vinder. Dog har i helt sikkert gjort dette en masse gange førhen. Inviter kæresten med på en udfordrende og sjov date, hvor i kommer ind på hinanden på en helt anden måde. Det skaber anderledes oplevelser, at tage på en sådan date, og vil helt sikkert skabe smil og grin. Det kan være i skal på en klatredate, eller ud og køre gokart. Mulighederne er mange, så det er bare med at få ja-hatten på, og komme afsted. 

Overrask kæresten derhjemme 

Vil du gerne forkæle kæresten derhjemme, er der også mange muligheder, hvorpå dette kan gøres, på en ny og spændende måde. Overraskelser giver spænding i parforholdet, og viser at du har lagt tid og kræfter i, at gøre noget specielt for din kæreste. Derhjemme er i bare jer to, og du har derfor muligheden, for at give en personlig overraskelse. Lav noget godt mad til når kæresten kommer hjem, og find stearinlysene frem for at fyre op for romantikken. Du kan eventuelt lave nogle små søde sedler, eller et hjemmelavet gavekort til kæresten, for at gøre noget ekstra særligt. Med en sådan overraskelse, viser du kæresten, at du er villig til at gøre noget ekstra, uden at der behøver, at være en speciel grund. Det er en kærlighedserklæring, der vil falde i god jord hos alle.

Del artikel

Andre læser også