Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Sådan finder du nye venner med samme interesse som dig.

Af Annoncør

Du står måske i den situation, at du lige er flyttet hjemmefra, og har fået dig et værelse eller en lejlighed i Aalborg by. Studiet er lige startet og man er ved at få sig en masse nye venner, hvilket er en god start på et nyt kapitel i ens liv.

Annoncør betalt indhold leveret af raskrask.dk

Udover studie og venner, så er det også vigtigt at have noget at give sig til, og til at øge ens aktivitetsniveau, kan man få sig en Aalborg træner. Når man træner, får man fornyet energi og overskud til lektier og fest med vennerne. Derudover kan træning sammen med andre også være med til at øge ens omgangskreds, så man får forskellige nye vennegrupper man kan lave sjove ting sammen med, så man føler sig hjemme i Aalborg. Hvis du mangler nogle ideer til, hvor du kan møde nye bekendtskaber, så kan du læse med her, hvor du kan møde andre med samme interesse som dig.

Slip spændingerne til yoga

Hvis din interesse er yoga, så findes der mere end en yogalærer i Aalborg, så der er mange muligheder for at finde en nær dig. Her kan du møde andre med samme interesse og finde et hold som passer til din aldersgruppe. Det giver dig rig mulighed for at kunne snakke med andre før og efter en yogatime, og på den måde lære andre at kende, og spørge om de har lyst til at tage med ud og drikke en kop kaffe eller tage til et yoga arrangement sammen i weekenden.

Træning på maskiner

Du kan købe dig et medlemskab i dit lokale fitnesscenter. I et fitnesscenter går der mange forskellige typer i alle aldre, det giver dig en god mulighed for at finde nogen på din egen alder, som du kan lære at kende. Her kan man spørge om hjælp til øvelser eller gå til holdtræning, hvor man på den måde kommer ind på livet af andre gennem en fælles interesse, som man endda også kan tage med sig udenfor fitnesscenteret.

Holdsport

Hvis du interesserer dig for en holdsport eller har gået til det engang, så kan man prøve at undersøge, om der er et lokalt fodboldhold eller håndboldhold som passer til ens aldersgruppe. Holdsport giver sammenhold, og giver en god mulighed for at lære andre bedre at kende, hvor man kan hygge sig sammen i fritiden over en god fodboldkamp eller håndboldkamp i weekenderne eller at man tager rundt i landet og spiller turneringer sammen.