Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Sådan får du det billigste internet | 4 nemme tips, du kan følge

Af Redaktionen

Er der en ting, vi kan være enige om, så er det, at internettet er et must for alle danskere. Vi bruger det, lige fra vi står op om morgenen, til vi går i seng om aftenen. Vi har adgang til internettet på mobilen, computeren, tv’et, iPad’en og meget mere. Vi er dybt afhængige af internettet, men det koster også godt på kistebunden. Faktisk er der rigtig mange penge at spare, hvis du vælger et billigere internet.

Hvordan får jeg det billigste internet?

Selvom de fleste surfer rundt på de samme sider som Facebook, Google og så videre, så er internetudbyderne forskellige. Det betyder også, at de tager forskellige priser for at levere internet til for eksempel din husstand. Måske synes du, at prisen på dit net er lige i overkanten? Det er en god ide at få et overblik over de forskellige udbydere. Her kan du se de billigste internetudbydere lige nu.

Danskerne er storforbrugere af internettet, og coronakrisen har ikke gjort forbruget mindre. Tværtimod. Når vi ikke arbejder, så bruger danskerne lang tid på medier på internettet. En stor del af vores vågne timer bliver faktisk brugt bag skærmen, om det så er computer, mobil eller et tredje elektronisk device. Det kan være, vi lige hurtigt skal tjekke dagens nyheder, eller at vi inden sengetid lige får rullet igennem Facebook, så vi altid er opdateret.

Derfor er internet ikke en udgift, vi kan skære fra. Der er dog gode muligheder for at spare penge på udgiften til internet, hvis du skaber et overblik over de forskellige udbydere.

Gode tips til at finde det billigste internet

Der er en række gode tips til at finde det billigste internet, som lever op til dit og din families behov.

For det første skal du vælge den hastighed, som passer til dit behov. Du tænker måske, at du selvfølgelig skal have det hurtigst mulige internet, men det er sjældent, at du får brug for så hurtigt net. Overvej det derfor inden, så du ikke betaler for en hastighed, du ikke bruger.

Et andet godt forslag er, at du skabe dig et overblik over tilbud. Ligesom i butikker så kører internetudbydere også af og til med tilbud. Det betyder, at du måske kan få et antal måneder til en langt billigere pris. Vær opmærksom på, at tilbuddet kun gælder i en begrænset periode. Bagefter skifter prisen tilbage til den normale pris, og så skal du være sikker på, at det ikke bliver meget dyrt for dig i sidste ende.

Som en tredje ting så tjek, om du har mulighed for at samle alt fra telefoni og tv til internet under samme udbyder. I nogle tilfælde tilbyder visse internetudbydere nemlig rabat, når du har samlet det hele ét sted. Som en sidste ting så tjek af og til op på, om internetudbyderne lægger rabatkoder ud, som du kan bruge. Det er en nem og smart måde at spare penge på, og det kræver ikke meget af dig som forbruger.

Del artikel

Andre læser også