ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Tryl og komik: Populære Rune Klan er klar med to ekstra shows i Aalborg

Af Emil Kjær Jørgensen
PR foto
PR foto

Der er ingen tvivl. Rune Klan leverer hver gang – og det ved nordjyderne. Derfor kan den populære komiker og tryllekunstner opleves hele fem gange i Musikkens Hus i Aalborg 23.-25. februar med sit nye show TVIVL.

Der er nemlig fremtryllet hele to ekstra shows på plakaten, så endnu flere nordjyder kan opleve Klan i første parket.

Det skriver Musikkens Hus i en pressemeddelelse.

Aalborg er én ud af kun fire byer Rune Klan gæster med det nye show TVIVL dette forår.

Der er stadig billetter tilbage, men man skal være hurtig, hvis man vil opleve Klan live på scenen, for det er allerede i slutningen af februar, han tryller for nordjyderne – det bliver utvivlsomt godt.

Intimsalen i Musikkens Hus er en oplagt scene for det show, Rune Klan gerne vil give sit publikum. Med TVIVL ønsker han nemlig at optræde i mindre sale for et mindre publikum, end vi tidligere har set ham i shows som Rune Klan Går Large. Målet med TVIVL er at fremføre et show, hvor publikum er underholdt og samtidig ikke bliver væk i mængden.

Seriøs og sjov

Han er seriøst sjov. TVIVL efterfølger de to anmelderroste shows, Håbefuld og Barnløs, hvor Rune Klan på original og magisk vis tidligere har udfordret tabuer og livets status quo. Det er altså tredje show i rækken af mere seriøse forestillinger. Men der er stadig lagt op til en aften med tryllerier og sjov.

I sit nye show deler den eftertragtede komiker – stærkt i TVIVL – sine personlige oplevelser og betragtninger. På underholdende og charmerende vis bydes publikum op til en ny sjov, betænksom og overraskende tur i det unikke Rune Klan-univers. Publikum kan se frem til at blive tryllebundet af samtidsemner med tyngde, når Rune Klan gennem trylleri og med sin velkendte, underholdende stil samt selvironiske distance giver plads til nye tanker – og plads til at sætte spørgsmålstegn ved det, der ellers kan være givet på forhånd.

Hokus pokus Rune Klan i fokus

Når Rune Klan optræder – med store eller mindre shows – bruger han hele sin scenografi og når langt ud over scenekanten. Publikum kommer bestemt ikke til at kede sig.

Måske der venter et overraskende moment, hvem ved? Det kunne i hvert fald ligne den erfarne tryllekunstner, der har flair for at indfange sit publikums opmærksomhed.

Du kan finde billetinfo her.

Del artikel

Andre læser også