Rift om billetterne: Nybyggerne holder Åbent Hus i weekenden

Skrevet af: Michael Qureshi

Du har muligvis fulgt med i TV 2 programmet Nybyggerne, der kører med stor succes i disse uger, og hvor programmet optages i Aalborg.

Nu kan du selv komme ud og se husene og møde hovedpersonerne i det populære tv-program. Men du skal skynde dig og bestille i dag.

Kun få af de i alt af 5.000 adgangskort, der gratis har kunnet bestilles på billetto.dk, er endnu tilbage.

Der forventes derfor knald på og tålmodige køer fra morgenstunden påskesøndag den 16. april i og omkring Nybyggerne’s* meget tv-eksponerede huse i Universitetsparken på Tinbergens Alle i Aalborg – tæt på Gigantium, universitet og det kommende supersygehus.

Den morgen og det meste af dagen har TV-produktionsselskabet Metronome og 2E nemlig inviteret til åbent hus i og ved ”kamparenaen” for årets snart afsluttede sæson af det populære TV2-program.

Det ene Aalborg-par Mikkel og Christine er med til Åbent Hus
Foto: Lars Horn / Baghuset
Ventes 5000 til Åbent Hus

Går det ligesom de to seneste sæsoner vil de 5.000 fans – med mødetid henholdsvis kl. 9.00 og kl. 12.00 – troppe op og vente på at få et kig rundt i hver af de fire konkurrerende pars fantasirigt og meget forskelligt indrettede huse og haver inden den store livefinale.

Det er nemlig allerede den efterfølgende onsdag aften, den 19. april, at seerne via en sms-afstemning afgør, hvilke af de fire par, der så scorer førstepræmien: Huset til 2,9 mio. kr., som vinderparret over ti uger har indrettet, konkurreret og boet i.

Bygget og sponsoreret – ligesom byggerådgivningen til parrene undervejs – af det aalborgensiske byggefirma 2E Bolig Projektsalg.

”Seerne har heldigvis igen taget godt imod de ti programmer med spændende, dygtige og meget forskellige personligheder, og oplevet deres ups and downs, mens de har kæmpet med opgaverne og konkurreret i de fine rammer, som 2E Bolig Projektsalg har stillet rådighed.

Der har virkelig været både gode personhistorier og meget forskellige og inspirerende indretningsløsninger at følge med i,” fortæller producent Henrik Rasmussen hos produktionsselskabet Metronome og fortsætter:

”At gennemføre Åbent Hus-arrangementet på den her måde har vi de tidligere sæsoner oplevet vækker stor interesse hos seerne og fungerer for dem der møder op. De plejer at være tålmodige og forstående over trængslen.

Til gengæld lukker vi heller ikke flere end de 5.000 ind, som vi ved, vi kan håndtere og give en god oplevelse.”

Stigende interesse for 2E Bolig

Også hos 2E Bolig Projektsalg er der stor tilfredshed med den anden sæson i træk som sponsor. Ligesom man glæder sig til Åbent Hus-arrangementet:

”Vi har mærket en stigende interesse for vores særlige bygge- og salgskoncept via programmerne og eksempelvis vores tilknyttede facebookkonkurrencer. Og det er selvfølgelig netop målet med et sådant sponsorat.

Som byggefirma er det svært ikke at glæde sig over et Åbent Hus-arrangement, hvor der er udsigt til hele 5.000 gæster – også selvom vi godt ved, at de fleste af dem ikke lige står og leder efter ny bolig her og nu,” siger direktør Jesper Skovsgaard.

Direktør for 2E Boligsalg Jesper Skovsgaard til venstre i selskab med værten Peter Ingemann

Det aalborgensiske byggefirma har Nybygger-lignende fuldmurede boligbyggerier i gang for to mia. kr. rundt om i spændende boligområder landet over. Heraf flere nye projekter også kun få meter fra Nybyggerhusene i Aalborg, bl.a. Universitetshøjen og Gigantiumparken, som også vil kunne ses i forbindelse med Åbent Hus-arrangementet.

Til selve livefinalen og den direkte TV-udsendelse den efterfølgende onsdag er det i øvrigt lykkedes 2E eksklusivt at skaffe fire billetter, der trækkes lod om to billetter, og to blandt de fremmødte ved under ”Åbent Hus”-arrangementet påskesøndag.

Vinderne får altså lov at komme med og overvære optagelser til selve live-finalen.

Hvad angår trafikal adgang til pladsen ved Nybyggerhusene, så kan der parkeres på parkeringspladser, der skiltes særligt til i nærområdet. Men ellers kører NT-bus nr. 12 fra Aalborgs centrale busstation i Kennedy Arkaden til stedet på under 20 minutter.

Du kan booke dine billetter til Åbent Hus lige her

Tom K er frontfigur: Aalborg-firma åbner eksklusiv webshop

Holdet bag Spreeglee. Forrest Victor Nielsen, Tom Kristensen,

Verdens stærkeste chilisauce: Spis 10 ml og få maden til halv pris

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

Selvom det nok ikke bliver et problem at holde varmen i næste uge med temperaturer op mod 30 grader, så har vi fundet en sjov udfordring til dig, der virkelig kan lide at få varmen – i både mund, krop og sind.

Café Mumbai i Nordkraft serverer autentiske indiske retter, som jo ofte er noget mere krydrede, end de klassiske danske retter. På menukortet er der således også markeret den enkelte ret er: *Medium, **Stærk eller ***Hot.

Og selvom muligheden “hot” sikkert er spicy nok til de fleste af os, kan du krydre tilværelsen og de indiske serveringer lidt ekstra, når du nyder maden.

Den ultimative manddomsprøve

Café Mumbai kalder det selv den ultimative manddomsprøve, og udfordringen lyder da også som noget af en mundfuld:

Hvis du spiser deres hjemmelavede chili-sauce som tilbehør til din mad, så du halv pris på maden.

Det lyder da egentlig ret ligetil?

… Det er dog værd at bemærke, at chili-saucen har fået navnet Kill Switch af én grund: Den er lavet på verdens stærkeste chili!

For at få halv pris på maden, skal du spise alle 10 ml., som du eksempelvis kan få udleveret til din Chicken Tikka Masala eller Lamb Korma.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Mumbai Café (@mumbaiaalborg) den

Tør du tage udfordringen op?

Du finder Café Mumbai på Kjellerups Torv 1 i Nordkraft. De har åbent alle dage fra kl. 17.00 – 21.00

Hvad: Halv pris på maden – hvis du spiser 10 ml. chilisauce lavet på verdens stærkeste chili
Hvor: Café Mumbai
Hvornår: Alle dage

Du finde mere info om Café Mumbai her.

Afholdes for 22. år i træk: Den Blå Festival er klar med fed nyhed

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen
Den Blå Festival.
Foto: BrknRib Photo and Artwork.
Den Blå Festival. Foto: BrknRib Photo and Artwork.

Nibe Festival er knap nok overstået, før vi kan glæde os til den næste hyggelige festival i Nordjylland.

Den Blå Festival er den årlige jazz- og bluesfestival i Aalborg, der i fire dage forvandler hele midtbyen til et slaraffenland af musik, hygge, kolde drikkevarer og god stemning.

Det helt unikke ved festivalen er, at den er helt gratis at deltage i, og i år finder den sted fra torsdag den 15. august til søndag den 18. august.

Den Blå Festival 2019 har som altid de to store hovedscener på Toldbod Plads på havnefronten og på Gammeltorv ved Råshuset.

Derudover er der koncerter på mange af byen cafeer, værtshuse og spillesteder. Der er blandt andet koncerter på Café Ulla Terkelsen, El Mariachi, Aalborgs Slotskro, Hasseris Kirke, John Bull Pub, Egholm og som noget helt nyt i år: på Salling Rooftop.

Du kan se fulde program for Den Blå Festival lige her.

Jazz og blues på toppen af Aalborg

Den helt store nyhed i år er, at du kan nyde lækker jazz og blue i højderne.

Der er nemlig hele tre koncerter på Salling Rooftop,  hvor du kan glæde dig til at lytte til en række spændende artister på toppen af Aalborg.

Onsdag den 14. august fra klokken 15.00-17.30 gælder det Jesper Theis Duo. Jesper Theis spiller guitar i stil med gamle bluesmestre som Son House og Robert Johnson.

Han behandler deres sange med stor respekt, men han er ikke bange for lege med arrangementerne og puste nyt liv i de hævdvundne klassikere. Med sig har han Søren Lindholt på kontrabas.

Torsdag den 15. august klokken 15.00-17.30 er så Big Creek Slim Duo, der vil underholde på Salling Rooftop.  Big Creek Slim har en mørk og raspende stemme og spiller råt og udtryksfuldt på sin gamle guitar.

Han spiller klassisk Chicago- og Delta-blues inspireret af bl.a. Muddy Waters, Howling Wolf og John Lee Hooker. Han har på få år udgivet fem album, som alle har fået flotte anmeldelser og vundet et hav af priser.

Fredag den 16. august klokken 15.00-17.30 slutter koncerterne i de høje luftlag med Tim Lothar og HP Lange. Det er to af de travleste og mest velanskrevne bluesmusikere i Danmark, der mødes denne dag.

Tim Lothar har turneret 20 lande, har otte anmelderroste udgivelser bag sig, har modtaget priser i ind‐ og udland, og er en af de flittigst turnerende musikere i Europa. Han er lige nu en af DK’s skarpeste og mest respekterede bluesmusikere.

I mere end 30 år har HP Lange været bluesmusiker på landevejen, og er efterhånden en veteran på musikscenen i Danmark. På scenen leverer HP Lange et energisk mix at Delta – country- og folk-blues. Du finder mere info om koncerterne her.

Hvad: Den Blå Festival
Hvor: I hele Aalborg
Hvornår: 15. – 18. august

Du kan se fulde program for Den Blå Festival lige her.

Film under åben himmel: Sådan bliver vejret til Zulu Sommerbio på tirsdag

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen
Foto: TV 2 Presse
Foto: TV 2 Presse

På tirsdag starter TV2 Zulu deres årlige Zulu Sommerbio, hvor de tager rundt i det danske land for at vise gode film under åben himmel.

Traditionen tro åbner sommerbioen sæsonen lige her i Aalborg kl. 21.45, når A Star is Born vises i Skovdalen.

Men film under åben himmel, betyder også, at vejret har ret meget at sige; skal man tage afsted eller ej?

Hvordan bliver vejret?

Vejrprognoser kan ofte være uforudsigelige, men med kun to døgn til arrangementet, er der ret stor sandsynlighed for, at der kan stoles på vejrudsigten.

Og det bliver nærmest perfekt vejr til årets Zulu Sommerbio i Skovdalen. DMI lover tørvejr hele dagen, og temperaturen topper klokken 17.00 med 24 grader.

Når filmen starter omkring 21.45 kan vi se frem til mellem 18-22 grader, en let vind og ikke mindst: tørvejr.

Der er derfor al mulig god grund til at tage forbi Skovdalen på tirsdag, men tag da gerne et tæppe med – om ikke andet for hyggens skyld!

Stjernespækket drama

Filmen der vises er storfilmen A Star Is Born, som er produceret og instrueret af Bradley Cooper, der også spiller hovedrollen sammen med Lady Gaga.

Filmen er blevet en kæmpe succes over hele verden, og den var nomineret til intet mindre end 8 Oscars, hvor sangen Shallow vandt for bedste originale sang.

Filmen handler om den berømte rockstjerne Jackson Maine spillet af Bradley Cooper.

Han opdager stortalentet Ally, spillet af Lady Gaga, som spiller på en bar for dragartister.

De indleder et forhold, og Ally kommer med på Jacksons turné, hvor hun opdages af et berømt pladeselskab som vil gøre hende til en stjerne.

Jackson bliver jaloux, samtidig med at hans egen karriere er i fare på grund af store mængder alkohol og narkotika. I tillæg er Jackson på vaklende grund med sin storebror og turnémanager Bobby.

Gratis for alle

Traditionen tro er ZULU Sommerbio gratis for alle, så det er bare med at møde op med godt humør, en behagelig stol og måske en pakke kleenex til filmen.

Der kan købes snacks og drikkevarer, men du må også gerne medbringe det hele selv.

Hvad: Zulu Sommerbio (A Star Is Born)
Hvor: Skovdalen, Aalborg
Hvornår: Tirsdag d. 23. juli kl. 21.45
Pris: Gratis

Du kan læse mere her.