Rift om billetterne: Nybyggerne holder Åbent Hus i weekenden

Skrevet af: Michael Qureshi

Du har muligvis fulgt med i TV 2 programmet Nybyggerne, der kører med stor succes i disse uger, og hvor programmet optages i Aalborg.

Nu kan du selv komme ud og se husene og møde hovedpersonerne i det populære tv-program. Men du skal skynde dig og bestille i dag.

Kun få af de i alt af 5.000 adgangskort, der gratis har kunnet bestilles på billetto.dk, er endnu tilbage.

Der forventes derfor knald på og tålmodige køer fra morgenstunden påskesøndag den 16. april i og omkring Nybyggerne’s* meget tv-eksponerede huse i Universitetsparken på Tinbergens Alle i Aalborg – tæt på Gigantium, universitet og det kommende supersygehus.

Den morgen og det meste af dagen har TV-produktionsselskabet Metronome og 2E nemlig inviteret til åbent hus i og ved ”kamparenaen” for årets snart afsluttede sæson af det populære TV2-program.

Det ene Aalborg-par Mikkel og Christine er med til Åbent Hus
Foto: Lars Horn / Baghuset
Ventes 5000 til Åbent Hus

Går det ligesom de to seneste sæsoner vil de 5.000 fans – med mødetid henholdsvis kl. 9.00 og kl. 12.00 – troppe op og vente på at få et kig rundt i hver af de fire konkurrerende pars fantasirigt og meget forskelligt indrettede huse og haver inden den store livefinale.

Det er nemlig allerede den efterfølgende onsdag aften, den 19. april, at seerne via en sms-afstemning afgør, hvilke af de fire par, der så scorer førstepræmien: Huset til 2,9 mio. kr., som vinderparret over ti uger har indrettet, konkurreret og boet i.

Bygget og sponsoreret – ligesom byggerådgivningen til parrene undervejs – af det aalborgensiske byggefirma 2E Bolig Projektsalg.

”Seerne har heldigvis igen taget godt imod de ti programmer med spændende, dygtige og meget forskellige personligheder, og oplevet deres ups and downs, mens de har kæmpet med opgaverne og konkurreret i de fine rammer, som 2E Bolig Projektsalg har stillet rådighed.

Der har virkelig været både gode personhistorier og meget forskellige og inspirerende indretningsløsninger at følge med i,” fortæller producent Henrik Rasmussen hos produktionsselskabet Metronome og fortsætter:

”At gennemføre Åbent Hus-arrangementet på den her måde har vi de tidligere sæsoner oplevet vækker stor interesse hos seerne og fungerer for dem der møder op. De plejer at være tålmodige og forstående over trængslen.

Til gengæld lukker vi heller ikke flere end de 5.000 ind, som vi ved, vi kan håndtere og give en god oplevelse.”

Stigende interesse for 2E Bolig

Også hos 2E Bolig Projektsalg er der stor tilfredshed med den anden sæson i træk som sponsor. Ligesom man glæder sig til Åbent Hus-arrangementet:

”Vi har mærket en stigende interesse for vores særlige bygge- og salgskoncept via programmerne og eksempelvis vores tilknyttede facebookkonkurrencer. Og det er selvfølgelig netop målet med et sådant sponsorat.

Som byggefirma er det svært ikke at glæde sig over et Åbent Hus-arrangement, hvor der er udsigt til hele 5.000 gæster – også selvom vi godt ved, at de fleste af dem ikke lige står og leder efter ny bolig her og nu,” siger direktør Jesper Skovsgaard.

Direktør for 2E Boligsalg Jesper Skovsgaard til venstre i selskab med værten Peter Ingemann

Det aalborgensiske byggefirma har Nybygger-lignende fuldmurede boligbyggerier i gang for to mia. kr. rundt om i spændende boligområder landet over. Heraf flere nye projekter også kun få meter fra Nybyggerhusene i Aalborg, bl.a. Universitetshøjen og Gigantiumparken, som også vil kunne ses i forbindelse med Åbent Hus-arrangementet.

Til selve livefinalen og den direkte TV-udsendelse den efterfølgende onsdag er det i øvrigt lykkedes 2E eksklusivt at skaffe fire billetter, der trækkes lod om to billetter, og to blandt de fremmødte ved under ”Åbent Hus”-arrangementet påskesøndag.

Vinderne får altså lov at komme med og overvære optagelser til selve live-finalen.

Hvad angår trafikal adgang til pladsen ved Nybyggerhusene, så kan der parkeres på parkeringspladser, der skiltes særligt til i nærområdet. Men ellers kører NT-bus nr. 12 fra Aalborgs centrale busstation i Kennedy Arkaden til stedet på under 20 minutter.

Du kan booke dine billetter til Åbent Hus lige her

Tom K er frontfigur: Aalborg-firma åbner eksklusiv webshop

Holdet bag Spreeglee. Forrest Victor Nielsen, Tom Kristensen,

Sjældent de er til salg: Nu kan du få dit eget byhus i midtbyen

Skrevet af: Christine Luca Hornemann
dit-hjem.dk, Peder Barkes Gade 36, 9000 Aalborg
dit-hjem.dk, Peder Barkes Gade 36, 9000 Aalborg

Der er efterhånden masser af boliger til salg i Aalborg, så det er om at finde dem, som virkelig skiller sig ud fra mængden.

Har du også forelsket dig i de små byhuse på de små gader med brosten inde i Aalborg, så er det nu, du skal slå til.

DIT HJEM har nu fået et af disse små hyggelige huse til salg på Peder Barks Gade.

Bo småt og godt

Den hyggelige gade er en af Aalborgs mest unikke gader med stemningsfyldte og charmerende byhuse, som sjældent ses udbudt til salg.

Det stemningsfyldte byhus er 65 kvadratmeter, som er veldisponeret ud på to plan.

Her er en entré, stue, spisestue, køkken, badeværelse, og soveværelse.

dit-hjem.dk, Peder Barkes Gade 36, 9000 Aalborg
dit-hjem.dk, Peder Barkes Gade 36, 9000 Aalborg

Pragtfuld solgård

Hyggen fortsætter ude i den lille sydvest vendte solgård, hvor solen kan nydes på de varme sommerdage.

Her er der også plads til et fire personers havesæt, blomsterkrukker og en grill.

dit-hjem.dk, Peder Barkes Gade 36, 9000 Aalborg

Det skønne lille byhus er blevet udbudt til 2.399.000 kroner, og du kan læse mere og se flere billeder her.

Prøv Aalborgs nye søgeportal på ejer- og lejebolig

MigogAalborg Bolig har lanceret Boligswipe som er en ny og meget lettere måde at søge boliger på. Find de boliger der matcher dig inden for location og søgekrav – og nærstuder så de rigtige

Følg vores nye boligmedie MigogAalborg Bolig her – alt med ejendomme og de fedeste boliger i Aalborg

INFO:

På MigogAalborg Bolig skriver vi om de spændende boliger i Aalborg og omegn, som skiller sig ud på den ene eller anden måde. Vores artikler er ikke sponsoreret, medmindre det står tydeligt markeret.

Er du ejendomsmægler eller har en bolig til salg og mener MigogAalborg Bolig bør omtale en bolig eller projekt, så skriv til christine@migogaalborg.dk eller direkte på vores Facebook.

Napa fylder et år i weekenden: Fejrer det med stort fødselsdagsevent

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen
Indehaver af Napa, Mette og restaurantchef Signe
Indehaver af Napa, Mette og restaurantchef Signe

Aalborgs mange caféer og restauranter har det seneste år været igennem en kæmpe opblomstring.

Det er ikke længere nok at kunne servere en klassisk burger, en varm kop kaffe eller en  pastasalat. Aalborgenserne stiller krav til deres caféoplevelse, og det kan både ses og mærkes i den måde, stederne – på trods af deres mange års erfaring – gradvist udvikler sig, og indordner sig markedet.

Men på trods af de mange valgmuligheder, når det kommer til spisesteder i byen, så er der stadig plads til nye børn i klassen.

Det beviser NAPA Lounge i Vesterå, der om ganske få dage kan fejre sin 1 års fødselsdag.

Oplev NAPA til Åbent Hus

Den fejrer de på lørdag fra kl. 13-17 med Åbent Hus for alle interesserede, som blandt andet kan se frem til at møde (og ikke mindst smage på) NAPA’s egne leverandører inden for både vin, øl og mad – imens man nyder tonerne fra det jazzband, der også gæster de lækre lokaler på dagen.

Derudover vil der blive serveret forskellige former for fødselsdagslækkerier i form af kanapéer, signaturcocktails, kaffe og kage – og mulighed for at se nærmere på de mødefaciliteter, som NAPA tilbyder på deres førstesal.

“Aalborg har taget rigtig godt imod os, og vi har fået ros til op over skyerne. Derfor vil vi gerne indbyde vores stamgæster såvel som dem, der stadig har til gode at se, hvad huset kan byde på, til en uformel fejring i vores lokaler.” fortæller Mette Jensen, som står bag NAPA.

Læs mere om dagen her.

Endnu skarpere koncept

Caféen i Vesterå åbnede med et brag sidste år og havde store visioner om at blive et hipt sted med kombineret café- og vinbar. Siden har målsætningerne ændret sig – men kun mod at blive endnu skarpere.

“Vores fokus skal stadig være på vores vin, og vi vil gerne kunne give folk en anderledes vinoplevelse, end de kan få andre steder i byen.

Napas indehaver Mette (tv) og restaurantchef Signe

Vi serverer næsten alle vores vine på glas, og fremover vil vi også fokusere på at implementere dem meget mere i vores madretter.” forklarer Mette, og løfter også sløret for, at der også snart vil ske en masse spændende på både mad- og eventfronten.

“De kommende måneder byder på en masse spændende tiltag for NAPA, og vi håber at kunne blive sådan et sted, hvor man gerne vil sidde og hygge sig i mange timer. Det skal være intimt, hyggeligt og med tid til at kræse for den enkelte gæst – uden at det bliver fisefornemt.

Med hensyn til maden, så vil vi gerne strække os mere mod det amerikanske med social dining og forskellige småretter, der kan gå ind og bakke vinene endnu mere op, end vores menukort gør nu.”

 

 

Mange spændende arrangementer i vente

Desuden kan aalborgenserne også godt begynde at glæde sig til efteråret, hvor NAPA på deres 1. sal disker op med den ene spændende smagning efter den anden.

“Vores smagninger bliver planlagt under forskellige temaer; og foruden muligheden for at købe de forskellige flasker med hjem til attraktive priser, så kan vi også tilbyde nogle helt særlige smagsoplevelser, der virkelig kan udvide horisonten.

Vi har allerede en amerikansk vinsmagning i kalenderen, måske en eksklusiv champagnesmagning i december, og generelt flere unikke arrangementer, som vi glæder os meget til at præsentere for Aalborg.” slutter Mette.

WeDoBurgers-kæden solgt: Fortsætter kun med et sted i Aalborg

Skrevet af: Michael Qureshi

Der var fart på burgerkæden WeDoBurgers, da den indtog Århus, Aalborg, Esbjerg og København.

I Aalborg åbnede man endda den første rigtige restaurant med flere siddepladser, og som skulle fungere som kædens Flagship Store.

Desværre går tingene ikke altid, som man drømmer om. Planerne om at være en landsdækkende burgerkæde kunne ikke realiseres, og nu har de oprindelige stiftere solgt den videre.

Det var barnestjernen Danny Kool og partner Christoffer No, der startede WeDoBurgers sammen med Aalborg-investoren Henrik Klindt Petersen.

Ny ejer er fundet

Nu er WeDoBurgers solgt videre til århusianske Akram Palani. Til det siger Danny Kool med det borgerlige navn Daniel Sørensen til MigogAalborg;

“Vi har i noget tid søgt efter den rigtige person til at drive WeDoBurgers videre. Den person har vi fundet i Akram. Han virker til at brænde for WeDoBurgers, så det glæder os, at han er den nye ejer,” fortæller Daniel.

Kun Borgergade fortsætter

Ejerskiftet får den konsekvens, at kun en af de to Aalborg-steder lever videre. Den anden lukkes ned.

“Jeg har altid haft et godt øje til WeDoBurgers og deres burgere, som jeg smagte første gang for et par år siden! Jeg synes, at deres burgere og fritter altid har skilt sig ud fra mængden.

Derfor var jeg ikke i tvivl, da jeg blev spurgt, om jeg ville overtage. Jeg kommer selv til at stå i køkkenet og sikre, at kvaliteten er den samme hver gang. Kvaliteten i produktet er for mig det vigtigst.

Derfor valgte jeg også kun at overtage butikken i Borgergade, da jeg ikke kan være to steder på en gang. Jeg har heldigvis overtaget det meste af deres tidligere fantastiske personale, så jeg og butikken er i gode hænder,” forklarer han til MigogAalborg.

Dermed gik WeDoBurgers fra fem steder i landets fire største byer til nu blot en enkelt i Aalborg.