Rift om billetterne: Nybyggerne holder Åbent Hus i weekenden

Skrevet af: Michael Qureshi

Du har muligvis fulgt med i TV 2 programmet Nybyggerne, der kører med stor succes i disse uger, og hvor programmet optages i Aalborg.

Nu kan du selv komme ud og se husene og møde hovedpersonerne i det populære tv-program. Men du skal skynde dig og bestille i dag.

Kun få af de i alt af 5.000 adgangskort, der gratis har kunnet bestilles på billetto.dk, er endnu tilbage.

Der forventes derfor knald på og tålmodige køer fra morgenstunden påskesøndag den 16. april i og omkring Nybyggerne’s* meget tv-eksponerede huse i Universitetsparken på Tinbergens Alle i Aalborg – tæt på Gigantium, universitet og det kommende supersygehus.

Den morgen og det meste af dagen har TV-produktionsselskabet Metronome og 2E nemlig inviteret til åbent hus i og ved ”kamparenaen” for årets snart afsluttede sæson af det populære TV2-program.

Det ene Aalborg-par Mikkel og Christine er med til Åbent Hus
Foto: Lars Horn / Baghuset
Ventes 5000 til Åbent Hus

Går det ligesom de to seneste sæsoner vil de 5.000 fans – med mødetid henholdsvis kl. 9.00 og kl. 12.00 – troppe op og vente på at få et kig rundt i hver af de fire konkurrerende pars fantasirigt og meget forskelligt indrettede huse og haver inden den store livefinale.

Det er nemlig allerede den efterfølgende onsdag aften, den 19. april, at seerne via en sms-afstemning afgør, hvilke af de fire par, der så scorer førstepræmien: Huset til 2,9 mio. kr., som vinderparret over ti uger har indrettet, konkurreret og boet i.

Bygget og sponsoreret – ligesom byggerådgivningen til parrene undervejs – af det aalborgensiske byggefirma 2E Bolig Projektsalg.

”Seerne har heldigvis igen taget godt imod de ti programmer med spændende, dygtige og meget forskellige personligheder, og oplevet deres ups and downs, mens de har kæmpet med opgaverne og konkurreret i de fine rammer, som 2E Bolig Projektsalg har stillet rådighed.

Der har virkelig været både gode personhistorier og meget forskellige og inspirerende indretningsløsninger at følge med i,” fortæller producent Henrik Rasmussen hos produktionsselskabet Metronome og fortsætter:

”At gennemføre Åbent Hus-arrangementet på den her måde har vi de tidligere sæsoner oplevet vækker stor interesse hos seerne og fungerer for dem der møder op. De plejer at være tålmodige og forstående over trængslen.

Til gengæld lukker vi heller ikke flere end de 5.000 ind, som vi ved, vi kan håndtere og give en god oplevelse.”

Stigende interesse for 2E Bolig

Også hos 2E Bolig Projektsalg er der stor tilfredshed med den anden sæson i træk som sponsor. Ligesom man glæder sig til Åbent Hus-arrangementet:

”Vi har mærket en stigende interesse for vores særlige bygge- og salgskoncept via programmerne og eksempelvis vores tilknyttede facebookkonkurrencer. Og det er selvfølgelig netop målet med et sådant sponsorat.

Som byggefirma er det svært ikke at glæde sig over et Åbent Hus-arrangement, hvor der er udsigt til hele 5.000 gæster – også selvom vi godt ved, at de fleste af dem ikke lige står og leder efter ny bolig her og nu,” siger direktør Jesper Skovsgaard.

Direktør for 2E Boligsalg Jesper Skovsgaard til venstre i selskab med værten Peter Ingemann

Det aalborgensiske byggefirma har Nybygger-lignende fuldmurede boligbyggerier i gang for to mia. kr. rundt om i spændende boligområder landet over. Heraf flere nye projekter også kun få meter fra Nybyggerhusene i Aalborg, bl.a. Universitetshøjen og Gigantiumparken, som også vil kunne ses i forbindelse med Åbent Hus-arrangementet.

Til selve livefinalen og den direkte TV-udsendelse den efterfølgende onsdag er det i øvrigt lykkedes 2E eksklusivt at skaffe fire billetter, der trækkes lod om to billetter, og to blandt de fremmødte ved under ”Åbent Hus”-arrangementet påskesøndag.

Vinderne får altså lov at komme med og overvære optagelser til selve live-finalen.

Hvad angår trafikal adgang til pladsen ved Nybyggerhusene, så kan der parkeres på parkeringspladser, der skiltes særligt til i nærområdet. Men ellers kører NT-bus nr. 12 fra Aalborgs centrale busstation i Kennedy Arkaden til stedet på under 20 minutter.

Du kan booke dine billetter til Åbent Hus lige her

Tom K er frontfigur: Aalborg-firma åbner eksklusiv webshop

Holdet bag Spreeglee. Forrest Victor Nielsen, Tom Kristensen,

Bremser tidsplan: Krise udskyder åbning af Supersygehuset et halvt år

Skrevet af: Michael Qureshi

Supersygehuset i Aalborg er det største enkeltstående byggeprojekt nogensinde i Aalborg Kommunes historie.

Man har netop med stor succes haft Åbent Hospital, hvor man åbnede portene for nysgerrige aalborgensere og øvrige nordjyder.

Her kunne tusinder af gæster se det imponerende byggeri i fuldt flor og komme helt tæt på projektet.

Men en større krise er nu blusset op, og får store konsekvenser for åbningen af Universitetshospitalet.

Må udskydes et halvt år

Det nye hospital er hårdt ramt af, at totalleverandøren ikke har leveret det fornødne el-projekt. Dermed er der udsigt til at udskyde åbningen i et halvt år.

Det skriver Nordjyske tirsdag.

Målet var, at Supersygehuset skulle stå klar i slutningen af 2020, men nu ser det ud til, at det først bliver i foråret 2021.

“Vores totalrådgiver har ikke leveret et bygbart el-projekt, så entreprenøren kan komme til at trække kabler, og hvad de nu ellers skal.

Det kan få betydning for økonomien, når der skal betales løn til håndværkere, som bare står og venter på at komme i gang,” siger regionsrådsformand Ulla Astman til Nordjyske.

Byggeriet består bl.a. af to sengetårne og når op i ni etagers højde. Hertil kommer en helikopterplatform på taget af det sydlige sengetårn, hvorfra der er direkte elevatoradgang til operations- og behandlerafsnit nedenunder.

 

Stor udvidelse på plads: Sådan bliver det nye Gigantium

Skrevet af: Redaktionen
Illustration: Kjær & Richter
Illustration: Kjær & Richter

Det har længe været en del af planen, og nu er tingene endelig på plads.

Til foråret begynder den planlagte udvidelse af Gigantium i Aalborg, som omfatter en 4.300 kvadratmeter stor tilbygning med hal- og fitnessfaciliteter.

Man får bl.a. et stort træningsområde, som vil være attraktivt for alle dem, der bor i området omkring Gigantium.

Aalborg-entreprenøren TL BYG har sikret sig totalentreprisen på det omfattende projekt på tre etager.

Den ikoniske hal danner rammen om en række af Aalborgs største sportsbegivenheder som hjemmebane for både Aalborg Håndbold og Aalborg Pirates.

Nu skal Gigantium udvides med en stor tilbygning på 4.300 kvadratmeter fordelt på tre etager, så endnu flere aalborgensere kan få glæde af faciliteterne.

Illustration: Kjær & Richter

Aalborg-virksomhed valgt til opgaven

Aalborgvirksomheden TL BYG, der blandt andet står bag opførelsen af Musikkens Hus og renovering af Kunsten Museum of Modern Art, er valgt som totalentreprenør på byggeriet.

“Den stigende interesse for Aalborg Øst skaber en øget efterspørgsel på Gigantiums faciliteter, der i forvejen er underlagt et enormt pres.

Der er behov for mere kapacitet, og vi glæder os til at komme i gang med projektet, som opgavemæssigt passer rigtig godt til vores kernekompetencer,” lyder det fra Jens Nielsen, salgsdirektør i TL BYG, der er valgt som totalentreprenør på det omfattende projekt.

Gigantium får ny hovedindgang

Tilbygningen placerer sig på sydvestsiden ved den eksisterende atletik- og idrætshal og skal blandt andet rumme to sammenhængende sportshaller med tilhørende omklædningsfaciliteter, et stort træningsområde, konference- og mødelokaler samt behandlerrum og toiletfaciliteter.

Udvidelsen omfatter desuden en ny hovedindgang og ankomstområde mod syd.

Illustration: Kjær & Richter

“Det er helt afgørende, at den nye tilbygning udarbejdes med en arkitektonisk samhørighed for at skabe en naturlig synergi med det eksisterende Gigantium.

Materialerne er derfor nøje udvalgt til de indendørs faciliteter og facadebeklædning, så hallen fremstår som en samlet enhed,” siger Jens Nielsen.

 Facaden på de nye halbygninger opdeles i felter med perforende sinusplader og glatte metalplader, der skaber et dynamisk, visuelt udtryk afhængigt af vind og vejr.

Første spadestik til Gigantiums tilbygning bliver taget i foråret 2020, og projektet skal afleveres i efteråret 2021.

Gode tilbud, kage og bobler: Magasin fejrer 1 års fødselsdag med et brag

Skrevet af: Michael Qureshi

På fredag den 20. september er det et år siden, at Magasin vendte retur til Aalborg.

Det berømte stormagasin åbnede igen dørene til deres mondæne shopping-omgivelser i det nye Friis Shoppingcenter, og nu er det tid til at fejre et års fødselsdagen.

Det bliver fejret med et brag af en fødselsdagsfest hele dagen med gode tilbud, bobler, konkurrencer, uddeling af gavekort og meget mere.

Aalborgenserne har taget så godt imod stormagasinet, at det nu skal fejres med manér.

Aktiviteter hele dagen

Allerede fra i dag er festlighederne indledt, hvor der hele ugen vil være masser af gode tilbud i Mad&Vin i Magasin.

På selve fødselsdagsdatoen den 20. september går det for alvor løs med aktiviteter i hele åbningstiden fra kl. 10-19.

På dagen kan du blandt andet starte med fødselsdagskage i Lagkagehuset fra kl. 10-11, og der vil også være mulighed for at deltage i en konkurrence om et gavekort til en personlig shopper, hvor du også får et gavekort på 2.500 kr.

Du kan få lavet huller i ørene hos Pilgrim, og fra kl. 12-17 vil der blive uddelt gavekort på 100 kr. ved indgangen.

Derudover vil der fra kl. 15-18 være et lykkehjul med lækre præmier samt delikate smagsprøver.

Første år er gået over al forventning

Store Manager i Magasin Tina Mikkelsen glæder sig over den forrygende start:

“Det første år er gået over al forventning, og vi er enormt glade for, at aalborgenserne har givet os en så god start.

Udover at borgerne i Aalborg har vist stor opbakning til vores fysiske butik, har det i den grad også gavnet vores onlinesalg i Nordjylland.

Det vil vi selvfølgelig gerne fejre med alle, der har lyst til at kigge forbi på fødselsdagen,” siger hun.

Magasins Store Manager i Aalborg, Tina Mikkelsen

Har fået en personal lingeri-shopper

Magasin i Aalborg har i løbet af det første år haft stort fokus på at gøre dét ekstra og skabe oplevelser for kunderne.

Deres personlige shoppere har blandt andet været meget populære i det nordjyske, og derfor har Magasin også udvidet med en lingeri-shopper.

På selve fødselsdagen lancerer de også deres nye duftkoncept, som giver kunderne mulighed for at få en times konsultation med en uddannet duftekspert, der hjælper dem med at finde deres helt personlige duftgarderobe.

“Vi har fra start slået os fast på at skabe ultimative købsoplevelser, hvor vi skal tilbyde det mere i form af events, talks og anderledes oplevelser.

Senest har vi afholdt et udsolgt beauty-event i samarbejde med Eurowoman, og det er blandt andet den slags oplevelser, vi fortsat gerne vil forkæle vores kunder med i Aalborg,” lyder det fra Tina Mikkelsen.

Den gode start har også gjort, at Magasin i løbet af året har udvidet med flere koncepter, som Lagkagehuset, Coffee Ten og en attraktiv terrasse.

I løbet af denne uge vil Magasin desuden løfte sløret for endnu flere gode tilbud.

Programmet for fødselsdagsfest fredag d. 20. september

Kl. 10-11: Få fødselsdagskage i Lagkagehuset.

Kl. 10-12: I Goodie Appen kan du få en gratis tapas tallerken m. serano hos Coffee Ten.

Kl. 10-19: Deltag i konkurrencen om 2500,- og en Personlig Shopper i Magasin

Kl. 10-19: Via Goodie Card appen kan du få en lille softice hos Is à Bella

Kl. 10-19: Køb en kaffe hos Coffee Ten og få et gratis termokrus fra Bodum.

Kl. 10-19: Du får 4 poser Magasin kaffe til 110,- Spar 130,-.

Kl. 11-18: Få lavet hul i ørerne hos Pilgrim for 50,-

Kl. 12-17: Vi uddeler gavekort á 100,- ved indgangen.

Kl. 13-19: Masser af smagsprøver fra blandt andet Hr. Skov, Nicholas Vahé, Coffee Ten, Magasin kaffe og mange flere.

Kl. 15-18: Med en Goodie App kan du prøve lykkehjulet og vinde masser af lækre præmier.

15-16 – Få fødselsdagsboller i Lagkagehuset.

Kl. 15 – 18: Køb en taske fra DAY et og få brodereret personlige initialer på. Gaver til de første 50 købende kunder.

Kl. 15-18: Der er popcorn til alle børn, og du kan få en Bakito gymnastikpose via din Goodie App.

Kl. 15-18: Besøg H.J. Hansens Gin Bar i herretøjsafdelingen
og meget meget mere…

Magasin har oprettet en Facebook-begivenhed på fødselsdagen, der løbende opdateres frem mod fredag.

Tjek den ud her