Få styr på maden til årets festligste dag: Prinses Juliana er klar med årets nytårsmenu

Skrevet af: Jonas Søhus Vogt Sørensen

Der er nok at tænke på nytårsaftensdag:

Hvad for noget tøj, skal du have på? Er der styr på pynten? Er der købt nok krudt og sprut? Og hvad med maden?!

Hvis du venter gæster, skal du jo gerne lige have fuldstændig styr på en overdådig nytårsmenu, som sparker benene væk under folk.

Men bare rolig: Den gastronomiske assistance er ikke langt væk.

Prinses Juliana har igen i år kreeret en både festlig og velsmagende nytårsmenu, der med garanti sikrer, at du slutter mad-året 2020 med et brag.

“Vi ved, at nytårsaften kan være en lidt stressende dag, hvor alt helst skal spille.

Derfor har vi sammensat en menu, som næsten er helt klargjort og lige til at anrette, men hvor der samtidig ikke er gået på kompromis med hverken smag eller det visuelle udtryk,” forklarer køkkenchef Rasmus Ulmer.

Smag og æstetik i absolut topkvalitet

Mange af os har sikkert prøvet at finde en opskrift i en kogebog eller på internettet, som man bare må lave, for at ende med et slutresultat i køkkenet, som mildest ligner en katastrofe.

Men det har Prinses Juliana heldigvis også råd for.

For udover at menuen er klargjort og lige til at anrette, medfølger der også en udførlig skriftlig vejledning, så alt er lige til at gå til. Nemmere kan det ikke være at imponere dine gæster på årets sidste aften.

Prisen for Prinses Julianas nytårsmenu er 4 retter pr. couvert for 355 kr. og det inkluderer (foruden den lækre mad) både emballage, pakning og en udførlig vejledning.

4-retters Take Away Nytårsmenu


Appetizer
Rørt varmrøget laks med maltcrumble og urter.

Forret
Jordskokkesuppe serveret med bagt torsk, vacuumsyltede æbler og urter.

Hovedret
Oksemørbrad serveret med gulerodspuré, confiteret persillerod, bagte forårsløg, grøn olie med persille og citron. Hertil pommes Anna og okseglace.

Dessert
Gateau Marcel serveret med chokoladecrumble, hjemmelavet vaniljecreme og syltede solbær. 

Du har også mulighed for at tilkøbe 3 slags oste til menuen, der serveres med hybenkompot og knækbrød til 75 kr. pr. couvert samt kransekage til 40 kr. pr. couvert.

Ønsker du vin, der passer til nytårsmenuen, tilbyder Prinses Juliana også ”Ta’ med” vinkøb, som kan købes på skibet, når du henter maden.

Nytårsmenuen skal forudbestilles, og den kan bestilles online eller på skibet frem til 28/12.

Din bestilling skal afhentes på skibet den 31/12 2020 mellem kl. 10-13.