Planer om et nyt højhus: Katedralen bygges i 10 etager

Skrevet af: Christine Luca Hornemann

I løbet af de seneste år er der skudt flere og flere høje bygninger op på Aalborgs Havnefront.

Men nu kigger ejendomsudviklerne i den grad også over på den anden side af Limfjorden, hvor flere projektsalg er kraftigt stigende.

Tidligere på året kunne vi fortælle om et nyt højhus projekt på Nørresundbysiden, men nu kommer endnu et stort prestigeprojekt i højderne navngivet ”Katedralen”.

Højhuset bygges i 10 etager og får adressen Lindholm Brygge nummer 15.

Udsigt over Limfjorden

Højhuset vil rumme 40 lejligheder med kvadratmeter størrelser fra 91-106 kvadratmeter. Alle lejligheder vil have altan og udsigt til Limfjorden.

Bag boligprojektet står investeringsselskabet Crescendo, der har hovedsæde i Aarhus.

”Lindholm Brygge 15 er det første boligprojekt, vi erhverver os i Nørresundby. Der er stor interesse for at investere i området, og efterspørgslen på ejendomme får prisen til at stige, men det er stadig attraktivt for os. Prisniveauet er trods alt lavere end i Aarhus, København og tilmed Aalborg, hvor vi ser helt andre kvadratmeterpriser. Her får vi mere i forrentning og har en rigtig god driftscase,” forklarer Bo Helligsøe, som er Direktør for Crescendo.

Ejendommen bliver udbudt til investorer, som får muligheden for at blive medejere af ejendommen ved at tegne aktier i et investeringsselskab. Derfor er det endnu uvist, om ejendommen bliver lavet til ejerboliger eller lejeboliger.

Nørresundby i nye højder

Indehaver og ejendomsmægler Klaus Kristjansen, fra Danbolig Kristjansen & Partnere i Nørresundby, forudser at Nørresundbys udvikling bliver mere fremtrædende, end hvad Aalborgs havnefront har gennemgået de sidste år.

“Fjorden bliver gjort offentlig tilgængelig hele vejen fra Lindholm Brygge og ud til Limfjordstunnelen. Tidligere var både Stigsborg-området, Hedegaard-grunden, Slagteri-grunden og også Lindholm Brygge industriområder med ingen eller begrænset adgang for offentligheden,” forklarer Klaus Kristjansen.

Nørresundbys borgere får mulighed for flere rekreative områder langs Nørresundbys havnefront fra Lindholm Strandpark ud til den kommende fjordpark ved Stigsborg Brygge.

Byggeriet Katedralen forventes færdig pr. 1 januar 2019.

Prøv Aalborgs helt nye søgeportal på ejer- og lejebolig

MigogAalborg Bolig har lanceret Boligswipe som er en ny og meget lettere måde at søge boliger på. Find de boliger der matcher dig inden for location og søgekrav – og nærstuder så de rigtige

Følg vores nye boligmedie MigogAalborg Bolig her – alt med ejendomme og de fedeste boliger i Aalborg

INFO:

På MigogAalborg Bolig skriver vi om de spændende boliger i Aalborg og omegn, som skiller sig ud på den ene eller anden måde. Vores artikler er ikke sponsoreret, medmindre det står tydeligt markeret.

Er du ejendomsmægler eller har en bolig til salg og mener MigogAalborg Bolig bør omtale en bolig eller projekt, så skriv til christine@migogaalborg.dk eller direkte på vores Facebook.