Kendt for sin høje kvalitet: Kom til pizza ad libitum på TraPo
Hvad er bedre end pizza?
Det skulle da lige være pizza ad libitum – og så oven i købet af den autentiske, italienske slags.
De næste tre uger (uge 12, 13 og 14) har du en helt unik mulighed for at gå ombord i italienske Carlo Liberatis helt særlige pizzaer fra La Bottega og TraPo.
Mandag – onsdag i alle tre uger inviterer Carlo og co. til Pizza Nights på TraPo, hvor du har mulighed for at spise deres lækre pizzaer ad libitum.
Prisen er banket helt i bund, så du for 139 kr (+ 10 kr. i billetgebyr) kan bestille fra et kæmpe udvalg af pizzaer fra kortet.
En pizza på TraPo koster normalt fra 145 kr, så der er altså smæk for skillingen.
Du kan vælge at ankomme i følgende tidsrum: 16.30, 16.45, 17.00, 17.15, 17.30 og 17.45 (Du har bordet i 75 min).
Du kan bestille bord lige her.
Aftenens udvalg af pizzaer
Margherita
Tomat, mozzarella
Ortolana
Tomat, mozzarella, cherry tomat, grilled grøntsager
4 Stagioni
Tomat, mozzarella, champignon, artiskok, oliven, lufttørret skinke
Rucola
Tomat, mozzarella, lufttørret skinke, rucola og parmesanost flager
Ventricina
Tomat, mozzarella, kartoffel, ventricina (stær salami)
Porchetta
Mozzarella, hjemmelavet porchetta, grilled peberfrugt, røget ost, ricotta ost med krydderier
Salsiccia
Mozzarella, stegt kaiser hat, himmelavet salsiccia, røget ost
Mortadella
Mozzarella, mortadella, pistace, frisk bøffel mozzarella
Formaggi
Mozzarella, taleggio, gorgonzola, røget ost, parmesan ost
Vilkår:
Din voucher gælder KUN på den købte dag/tidspunkt
Du har dit bord i 75 minutter
Du bliver opkrævet fuld pris på pizzaen, hvis der ikke spises op
En helt særlig opskrift
På La Bottega og TraPo banker et glødende pizzahjerte, og det har der gjort siden 2017, hvor Carlo Liberati endelig overgav sig til den stolte italienske tradition – pizzabagning.
Før startskuddet på salget af pizzaen overhovedet lød, havde Carlo Liberati lagt 7 måneders arbejde i at udvikle den helt rigtige opskrift.
For når en af Aalborgs bedste og mest ikoniske italienske restauratører endelig skulle have pizza på kortet, så skulle det gøres ordentligt. Siden har udviklingen af Carlos prisvindende bud på den napolitanske pizza ikke stået stille.
Efter grundig research, utallige gennemtestninger, studieture til Italien og flere års passion for brød og bageteknikker har Carlos pizzaer i dag fået det helt rigtige udtryk, og de bliver alle hver og én lavet i kvalitet, som den romerske kok er stolt af.
La Bottegas pizzadej bliver således lavet uden brug af gær, men med den italienske prefermenterede surdejstype Biga, der giver bunden og skorpen den helt rigtige sejhed og de karakteristiske lufthuller. Melblandingen, der bruges i dejen, består af en særlig Tipo 00-mel, der er udviklet specielt til pizzabagning og en fuldkornsmel.
Dejen får lov at koldhæve i hele 72 timer, inden den bliver fyldt med nogle af de bedste råvarer og bagt i La Bottegas stenovn eller TraPos særlige elektriske pizzaovn, før du kan nyde Carlos napolitanske pizza i restauranten eller hjemme hos dig selv.