Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

I eksotiske omgivelser: Jonas åbner endnu en “Penny Lane” i Aalborg

Af Stine Kjølby Christensen

I julen 2020 fortryllede Penny Lane første gang Aalborg Zoo’s gæster, da de i forbindelse med Jul i Zoo åbnede deres helt egen lille julecafé i haven.

Det samarbejde skulle siden vise sig at bære så meget frugt (eller kage?), at Aalborg Zoo slet ikke havde lyst til at sige farvel til det lækre bagværk igen …

Derfor åbner Penny Lane nu en fast helårscafé i Aalborgs nok mest eksotiske omgivelser.

“Hos Aalborg Zoo lever vi af at give gode gæsteoplevelser, og det er netop en god oplevelse at komme på Penny Lane.

Derfor havde vi en drøm om at rykke den oplevelse herop fast – og den var Jonas heldigvis med på,” fortæller Henrik Vesterskov Johansen, der er direktør i Aalborg Zoo.

I eksotiske omgivelser: Jonas åbner endnu en "Penny Lane" i Aalborg

Penny Lane er fra i denne uge rykket ind i det, der indtil nu har været Zoo’s Orangeriet.

Her er planen at holde åbent sammen med parken hele året rundt og selvfølgelig sælge ud af alle de lækkerier, som Penny Lane er kendt og elsket for i midtbyen.

“Vi havde simpelthen så meget glæde af at være med i Jul i Zoo, at jeg virkelig kunne se potentialet i at drive en fast café deroppe. Jeg havde forelsket mig i deres orangeri, så da muligheden for at overtage dét opstod, var jeg ikke i tvivl,” fortæller Jonas Nikolai Hütscher Hejlesen begejstret til MigogAalborg.

Han omtaler selv det nye sted som et “kagehus”, da vi for første gang besøger ham i de nye lokaler, der ligger lige overfor Skovbakken.

I eksotiske omgivelser: Jonas åbner endnu en "Penny Lane" i Aalborg

Men udover kager bliver der også mulighed for at købe boller med pålæg og ikke mindst det fulde sortiment af baristakaffe.

Følger Aalborg Zoo’s åbningstider

Caféen får 50 siddepladser med skøn udsigt over den grønne plæne – og naturligvis med vilde lydeffekter i baggrunden.

“Vi skal være et stærkt supplement til det, Zoo tilbyder sine gæster i forvejen, så man kan altså både vælge at sidde herinde eller tage det med to-go, hvis nu resten af familien for eksempel hellere vil have en is,” forklarer Jonas, der selvfølgelig har gjort sig en masse tanker om, hvordan Penny Lane alligevel helt naturligt skal integreres i omgivelserne i Aalborg Zoo.

“Hvis man sidder herinde, så vil man hurtigt mærke, at vi har gjort forskellige ting for at give Orangeriet den helt rigtige Penny-vibe!” forklarer Jonas, mens han hænger et par stykker af Penny Lanes særprægede stjerne-lamper op i loftet.

I eksotiske omgivelser: Jonas åbner endnu en "Penny Lane" i Aalborg

Udover indretningen bliver det også Jonas egne medarbejdere, der står for at levere en oplevelse i Aalborg Zoo – og så transporteres der naturligvis frisk brød og kage ind hver eneste dag fra Penny Lanes eget bageri i centrum.

I eksotiske omgivelser: Jonas åbner endnu en "Penny Lane" i Aalborg

Du kan opleve det nye Penny Lane fra på lørdag den 11. juni, hvor åbningstiderne lyder på 10-18. Herefter holder man åbent hver eneste dag indtil midten af august.

“Åbningstiderne kommer som udgangspunkt til at følge Zoo’s, og så holder vi weekend-åbent uden for sæsonen. I forbindelse med specialarrangementer, ferier og julen er vi selvfølgelig fuldt til stede,” slutter Jonas.