ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Parker let under Budolfi Plads: Aalborg-firmaet ParkPark udvider i byen

Af Michael Qureshi
PR-foto
PR-foto

Aalborg-virksomheden PARKPARK, der tilbyder en let måde at betale parkering på gennem en mobil applikation, har fart på i hjembyen.

PARKPARK kan nu benyttes til at betale for parkeringen på 18 forskellige parkeringspladser i Aalborg, og det nyeste steder er parkeringshuset under Budolfi Plads, C.A. Olesens Gade ved siden af Spritten og den nye parkeringsplads, Aabos Plads overfor Sauers Plads P-hus.

Ud over de nævnte pladser, kan PARKPARK naturligvis benyttes på alle Aalborg Kommunes parkeringspladser, samt på Slotshoteller og Kompas Hotel.

Det skriver PARKPARK i en pressemeddelelse.

Glade for samarbejdet

Mikkel Højsleth, direktør hos Budolfi Plads, siger;

“Vi er meget glade for at inkludere PARKPARK’s betalingsløsning i Budolfi Plads’ P-kælder, så vores kunder har endnu en god og konkurrencedygtig betalingsmulighed.

At PARKPARK i tillæg er en lokal virksomhed, er kun en bonus.”

Sagen er nemlig, at man skal være meget opmærksom på hvilke betalingsapp til parkering man bruger, for der er penge at spare her.

PARKPARK er faktisk op til 15% billigere end andre de betalingsapps til parkering, som man kan bruge rundt omkring i Aalborg.

PARKPARK kan ikke kun bruges i Aalborg.

Faktisk har PARKPARK aftale med alle kommuner i landet om betalingsparkering, ligesom i Aalborg tillige i en lang række private parkeringsanlæg rundt omkring i hele landet.

Del artikel

Andre læser også