Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Få byens bedste udsigt: Flere af Parkbyens lækre lejligheder kan nu lejes

Af Nathalia Hentze Nielsen

Byens nok bedste udsigt finder du på toppen af Sohngårdsholmbakken, og nu får du mulighed for at nyde synet af vores smukke by hver dag som lejer i Parkbyen.

Lejeboligmægleren har nemlig startet udlejningen af Parkbyens Tårn 4 på toppen af bakken – lige ved siden af Golfparken.

16 ud af 46 lejligheder er allerede udlejet, men der er stadig 30 lækre og rummelige lejelejligheder tilbage, hvor der er fokus på kvalitet, tryghed og ikke mindst fantastiske omgivelser.

Lejlighederne varierer i størrelse fra 75 til 112 kvm med 2, 3 eller 4 værelser, og de er klar til indflytning allerede den 1. juni 2021. Prislejet ligger fra 7.600 til 10.200 kr om måneden.

Har du ikke lyst til at vente helt indtil sommer, er der stadig seks ledige lejeboliger i Tårn 3, der er klar til indflytning nu.

Få byens bedste udsigt: Flere af Parkbyens lækre lejligheder kan nu lejes

Rolige omgivelser og fantastisk udsigt

”Vi er enormt stolte af projektet,” fortæller Christian Munch, der er medindehaver af Lejeboligmægleren om Parkbyen.

”Her får du det allerbedste fra byen og naturen samlet i ét. Du er tæt på centrum, men samtidig i rolige omgivelser ved Golfparken.”

Parkbyen får bestemt også det bedste ud af sin placering med de kæmpe altaner, der følger med til hver lejlighed. Hvor de mindste altaner ”kun” er på 8 kvm, kan du med de store altaner på 21 kvm gør solen til din følgesvend i løbet af dagen.

I mange nybyggerier er det svært at sætte helt så meget pris på altanen, som man ønsker, da der bygges meget tæt, men det unikke ved Parkbyen er, at der er rigelig med luft mellem boligtårnene.

”Det er meget rolige omgivelser,” understreger Christian Munch.

”Du bor ikke for tæt med dine naboer, og du undgår støjen fra de meget trafikerede veje.”

Kvalitet som fællesnævner

Hvad angår selve lejlighederne er der ét ord, der går igen: Kvalitet.

Lejlighederne er bygget i kvalitetsmaterialer, og udover detaljer som gulvvarme og en udsigt, der siger spar to, er der også tænkt på bekvemmelighed.

Få byens bedste udsigt: Flere af Parkbyens lækre lejligheder kan nu lejes

Alle beboere har deres egen p-plads som er tilknyttet Parkbyens p-hus, og dette er inkluderet i prisen. Har du en lille firbenet ven, der skal med i dit nye hjem, kan du søge dispensation for at have husdyr i lejligheden.

Når du træder ud af bygningen, fortsætter den røde tråd i de rekreative og afstressende omgivelser, og på sigt vil der også blive dannet små grønne oaser og stisystemer.

Læs mere om Parkbyen her eller kontakt udlejningskonsulent Aske McKernan direkte på telefon 53 54 63 32 / e-mail am@lejeboligmaegleren.dk

Del artikel

Andre læser også