ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Officielt: Paradis skyder sæsonen i gang med gratis is

Af Redaktionen

Paradis ringer foråret ind, smider vinterjakken og vender traditionen tro tilbage med gratis is hos udvalgte forretninger.

Derfor kan man lørdag d. 5. marts imellem klokken 11:00.-13:00 svinge forbi sin lokale ismester og få to valgfrie kugler friskrørt is.

En fejring af isen, der først tog dig i hånden og fulgte dig ind i Paradis her i Danmark.

”Hos Paradis er denne dag en festdag! Det skal være en dag, hvor vi alle sammen med venner, familie og bekendte har behov for en lækker oplevelse.

Vi har fælles med vores partnere arbejdet hen over vinteren, på at denne dag skal være speciel for alle,” siger direktør Tim Eklund.

Paradis er som altid lokalt produceret med nøje udvalgte råvarer, hvilket sikrer en frisk og lækker oplevelse, som gør vores is unik og cremet.

Mange spændende tiltag

2022 byder på mange spændende tiltag hos Paradis, nye varianter og butikker der er fornyet så vi er klar til en ny sæson.

Paradis DNA’et er gennem et stærkt samarbejde med alle vores partnere blevet gjort klar til sæsonstart, så vi vil hæve baren og formidle vores unikke historie til det danske folk.

Vi vil give vores gæster en lokal, frisk og unik oplevelse i vores butikker.

Derudover arbejder vi konstant på at udvikle nye spændende is, der vil komme til udtryk med endnu flere veganske varianter samt is med interessante kombinationer af smage.

Så hold øje på de sociale medier, for at se, hvornår isene lander i disken.

Fokus på miljøet

Hos Paradis i 2022 vil der fortsat være fokus på miljøet og bæredygtighed.

Isbægere bliver lavet i komposterbart bambuspapir, milkshakebægere produceret i genbrugt plast mm. Der arbejdes også på et nyt design, som introduceres senere og skal afspejle den moderne tid Paradis er på vej imod.

Så kickstart is-sæsonen sammen med Paradis. Det tegner på et stærkt 2022 i isens tegn.

Del artikel