Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Fejr påsken ude: Aalborgs nye restaurant har spændende påskefrokost

Af Michael Qureshi
Søren (t.v.) og Simon
Søren (t.v.) og Simon

Aalborgs nye restaurant Alimentum har fået en god start på tilværelsen.

Byens nye gourmetrestaurant i Teaterkvarteret åbnede i januar i Løkkegade med en hyggelig restaurant. Det er to store profiler i den nordjyske restaurant-branche, som står bag Alimentum.

Både køkkenchef Søren Birch og restaurantchef Simon Kvist Bjerre har en fortid på toprestauranten Tabu, og i starten af året kastede de sig ud i deres eget restaurant-eventyr.

Her lidt over to måneder efter kan de konstatere, at der har været god respons på byens nye spisested.

Blandt andet fik de hele fem gafler ud af seks, da Nordjyskes madanmelder kiggede forbi blot et par uger efter åbningen.

“Vi er utrolig stolte over de anmeldelser, vi har fået og ikke mindst gæsternes respons. Det betyder meget, når man er et nyåbnet sted her i Aalborg, hvor der i forvejen er mange gode steder,” siger Simon Kvist Bjerre til MigogAalborg.

Fejr påsken ude: Aalborgs nye restaurant har spændende påskefrokost

Helt særlig påskefrokost-menu

Selv om de er helt nye i Aalborg, så har de stadig tænkt at holde fast i gode traditioner. Derfor har de sammensat en helt særlig påskefrokost-menu, som man kan få enten Langfredag d. 19. april eller lørdag d. 20. april.

Så hvis man ikke vil stå og bakse det store påskefrokost-bord sammen, så er der mulighed for at fejre påsken ude i byen.

Menuen kan du se herunder;

Omkring det at skabe en alternativ påskefrokost, siger Simon Kvist Bjerre;

“Foråret er i fuldt flor, og påsken banker for alvor på døren. Her på Alimentum håber vi, at vi kan være med til at skabe en tradition i påsken, som kører hvert år. Vi ville gerne, at folk kunne mødes og fejre de hyggelige påskedage på Alimentum på en utrolig lækker måde,” forklarer han.

Simon Kvist Bjerre understreger, at der allerede er solgt godt med pladser til de to påskefrokost-dage, så man skal skynde sig, hvis man skal have plads.

Du kan booke påskefrokost-bordet her

Del artikel