Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kæmpe udvalg: Ny spiritusbutik åbner i Aalborg

Af Redaktionen
Arkivfoto
Arkivfoto

Uanset om du er til rom, gin, whisky, champagne, specialøl, snaps eller gin – så kan du godt begynde at glæde dig.

På lørdag åbner der nemlig en helt ny spiritusforretning i Aalborg.

Det er Mr. Booze, som hidtil kun har solgt via deres webshop, som nu åbner op for 50 kvadratmeter spiritusmekka tæt på Hasseris’ bygrænse.

Butikken kommer, ifølge ejeren Oliver Brun, til at rumme omkring 500 forskellige varenumre indenfor rom, whisky, champagne, vodka, specialøl, snaps og gin, hvor særligt sidstnævnte har en høj prioritet.

Kæmpe udvalg: Ny spiritusbutik åbner i Aalborg

Over 100 forskellige slags gin

Ginudvalget vil snige sig op på over 100 forskellige varianter, hvilket vil gøre butikken til et af de steder i Nordjylland med det største udvalg af gin.

”Gin er jo vildt populært i tiden og derfor har vi forsøgt at stræbe efter, at vores butik skal indeholde et kæmpe udvalg af gin fra hele verden – selvfølgelig også Danmark, som jo er med helt fremme på ginscenen.

Vores udvalg kommer nok til at runde den magiske grænse på 100 forskellige varianter og her vil der selvfølgelig løbende komme nye og spændende gins til.”

Fra webshop til fysisk butik på kundernes opfordring

Mr. Booze har indtil nu solgt alt i spiritus fra deres webshop, men nu bliver der altså mulighed for Aalborggenserne at køre ud og besøge Mr. Booze i deres fysiske butik. Noget, som ifølge manden bag Mr. Booze, Oliver Brun, har været på tegnebrættet siden sommeren.

”Vi har siden vores opstart i december 2020 givet kunderne mulighed for at afhente deres ordre herude og på den måde spare fragten. Og der er bare noget fantastisk over at møde kunderne fysisk og sludre lidt om produkterne”

Den store beslutning om at åbne butikken blev dog først truffet i sensommeren, efter at Mr. Booze havde arrangeret de populære Gin & Tonic Cruise på Limfjorden.

Her havde Mr. Booze flere end 600 personer med ombord og den ene tur som ellers var planlagt, blev til hele 22 ture i alt.

”Vi blev blæst fuldstændig bagover af den kæmpe interesse, og et af de mest stillede spørgsmål på samtlige af turene var: har I en fysisk butik, som vi kan komme ud og besøge jer? Så her traf jeg nok for alvor beslutningen om, at nu skulle vi åbne en fysisk butik”, udtaler Oliver fra Mr. Booze.

Stor åbningsfest på lørdag

Butikken ligger på Nørholmsvej 110, der ligger et stenkast fra Hasseris.

Her vil der allerede nu på lørdag (d. 30/10) være åbningsfest i tidsrummet 10:00 – 15:00, hvor der blandt andet vil være goodiebags til de 20 første besøgende, vilde tilbud og selvfølgelig smagsprøver.

Hvad: Mr. Booze åbner ny butik
Hvor: Nørholmsvej 110
Hvornår: Fra lørdag d. 30/10

Del artikel

Andre læser også