Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Nordjysk virksomhed sælger billigt værktøj online

Af Redaktionen

I Støvring i Nordjylland ligger en ærkedansk virksomhed hvor der sælges værktøj online fra. Det kan betale sig for både virksomheden men også for kunderne.

Den gode handel

Den gode handel er hvor både køber og sælger er tilfredse. Især indenfor værktøj kan man som kunde let føle at man betaler en masse for lidt. Det er ikke billigt at investere i værktøj eller er det alligevel?

Hos Globaltools har de knækket koden til hvordan de kan klare den gode handel, hvor både kunden og virksomheden selv står tilfredse tilbage efter hver en handel. Det kan nemlig godt lade sig gøre at sælge produkterne fra virksomheden online og dermed spare et konstant sælgerled væk.

Online handel gør det billigt for alle parter

Det kan godt virke bekymrende at man skal handle noget online, når man måske ikke har alverdens kendskab til det man skal have fingrene i. Men dette har virksomheden sørget for at man ikke behøver at være skeptisk omkring. De har nemlig været inde og kigge på at alle produkterne, maskiner som udstyret, har en meget informativ produktbeskrivelse liggende.

Der er gode billeder af produkterne og der er ikke så meget at være i tvivl om når man først har læst op på produktbeskrivelserne. Der kan være flere valgmuligheder man står tilbage med, men her rådgives der endvidere til specifikke arbejdsopgaver, i forhold til hvilken maskine der egner sig bedst med mere.

Ingen kompromis med kvaliteten

Det er i bund og grund en ret simpel forretningsform, og når der først er styr på den gode produktbeskrivelse med meget detaljerede billeder der hører til, så er der ikke så meget mere for kunden at være i tvivl om. Det er billigt men stadig er der ikke gået på kompromis på kvaliteten af maskinerne og udstyret der forhandles.

Skulle kunden alligevel stå tilbage med spørgsmål eller et behov for at blive guidet yderligere, så har virksomheden også sat et stort stykke arbejde i at det skal være let for kunden at gribe knoglen og tage kontakt direkte. Man kan også med fordel som kunde selv spørge direkte på hjemmesiden om hvad man nu har brug for at vide mere om.

Er der tale om spørgsmål vedrørende en specifik maskine kan der være spørgsmål og svar fra allerede tidligere kunder eller interesserede som måske kan beskrive netop det kunden havde brug for at vide. Det er simpelt og fungerer som det der kendetegner den gode handel.

Del artikel

Andre læser også