Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Nordjysk Lift hjælper dig helt til tops

Af Jakob

Det er efterhånden ved at være sidste udkald, hvis dine udendørs projekter skal færdiggøres inden efterårssæsonen for alvor melder sit indtog. Måske husets gavle trænger til den sidste klat maling, eller vinduerne på overetagen skal udskiftes inden temperaturene begynder at falde. 

Annoncørbetalt indhold leveret af nordjysklift.dk

Det kan være en spændende affære at begive sig op i den type højder, hvis alt man har, er en almindelig stige. Ikke nok med at man hurtigt kommer til korte, det er også en halvfarlig bedrift, når arbejdsplatformen udgøres af enkelte, tynde trin.

Og for alle gør det selv-rookies, er det ikke altid givet, at man ved, hvor man finder de fornødne redskaber og maskiner til sikkert og effektivt at kunne udføre de projekter, man har gang i derhjemme.

Men heldigvis er Nordjysk Lift svaret på dine bønner; for her kan du leje alle typer af materiel, som sikrer en tryg og optimal arbejdsgang.

Få et lift op

Nærmest uanset hvilket projekt, du skal udføre, kræver det formentligt en række forskellige materialer og værktøjer. Det kan derfor være en stor fordel at leje en lift i en fornuftig størrelse, der kan hæves til den ønskede højde, og som samtidig har en arbejdsplatform, der gør det muligt at medbringe de fornødne redskaber.

Lifte fås imidlertid i forskellige typer og modeller, og det er værd at have in mente, hvor og til hvad den skal anvendes. Løftehøjden er naturligvis liftens primære funktion, men det er ikke underordnet, om den skal kunne løfte i 6 eller 26 meters højde. 

Det er ligeledes værd at overveje, hvilken behov og krav man har til liftens vægt, platform, manøvrering og evner i terræn. Stabilitet og sikkerhed afhænger af overensstemmelsen mellem kapacitet, ydeevne og formål, og det er selvsagt det eneste sted, man aldrig må gå på kompromis.

Typer af lifte

Er det første gang, du skal benytte dig af en lift, kan det være svært at navigere i de mange muligheder. Hvilken type og model, der bedst egner sig til dit formål og projekt, giver ikke nødvendigvis sig selv, og derfor er en behovsafdækning det bedste udgangspunkt.

Nordjysk Lift har afdelinger i 11 forskellige byer landet over, og hvert sted møder deres erfarne medarbejdere kunderne i øjenhøjde, så man sammen sporer sig ind på hvilken maskine, der er relevant i forhold til opgaven eller projektet.

Det er altid muligt at kigge forbi en af adresserne og høre mere om mulighederne og priserne for at leje en lift til privat brug – ligesom det også er muligt at gå på opdagelse i deres store udvalg af øvrigt materiel på deres hjemmeside døgnet rundt.

Del artikel

Andre læser også