Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Mystisk tyv på spil: Hvem stjæler stole fra Café Peace?

Af Stine Kjølby Christensen

Sommeren har været travl på Café Peace, hvor gæster farer ind og ud dagen lang.

Nogle vælger også at benytte sig af caféens tilbud om take away – men de sidste par morgenener er konceptet åbenbart blevet misforstået.

I hvert fald er der nu (sandsynligvis over tre morgener) forsvundet stole fra Café Peace’s terrasse, der er vendt mod Boulevarden.

Stolene forsvinder lige efter caféen er åbnet (mellem 7.30 og 7.40), når stole og borde er båret ud til morgenen. De sidste par dage er det dog sket uden vidner – men i morges var en anden snak.

Mens Cecilie Bak, der åbnede Café Peace i morges, var i fuld gang med arbejdet indendørs, så hun pludselig et par arme trække to stole væk fra området i retning mod Imerco.

“Jeg skyndte mig ud for at løbe efter dem, men jeg kunne ikke se nogen. Men nu manglede de to yderste stole,” fortæller hun.

Forbipasserende i området havde heller ikke set noget.

Anne Kønig, der er indehaver af Café Peace, er også rystet over tyveriet, der som sagt sker ved højlys dag. Den anden dag havde hun sat oliventræer frem som pynt – men de forsvandt også.

“Jeg havde godt tænkt over, at jeg syntes, at vi havde færre stole end normalt – men når man har kigget på dem i seks år, og vi har haft så travlt, så blev det ikke til mere en en fornemmelse. Indtil i morges altså,” fortæller hun.

Anne mener, at der nu er forsvundet seks stole fra terrassen – plus et oliventræ.

“Heldigvis har Imerco overvågning, der er vendt mod os, så når de åbner, kan vi lige tage et kig på det. Der må de helt sikkert kunne ses,” slutter hun.

Café Peace beder dog til, at alle holder øjnene åbne omkring Boulevarden og i byen. Nogen må have taget stolene til et formål, så måske du lægger mærke til nogen, der har fået nye terrassemøbler for nyligt?

I så fald kan Café Peace kontaktes her.

Del artikel