ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Musikkens Hus-direktør nomineret til Årets Leder: Vigtigt for kulturbranchen

Af Michael Qureshi

Onsdag d. 31. oktober slutter afstemningen om, hvem der er Årets Leder i Danmark 2018.

Her kan vi i Aalborg være stolte af, at Musikkens Hus-direktør Lasse Rich Henningsen er nomineret i det stærke finale-felt.

Sidste år løb Niels Buus fra Aalborg-virksomheden GomSpace med titlen, hvor han slog store giganter fra hele Danmark. Det kan du læse mere om her.

Så det vil være historisk, hvis Aalborg lander en dobbelt-triumf. Også for kulturbranchen har det en stor betydning, hvis Lasse Rich Henningsen modtager prisen.

Kravene er stærkt stigende

En kulturbranche der kommer under stigende pres ifølge Musikkens Hus-direktøren.

“Virkeligheden er i dag, at vi bliver skåret på tilskud. Men kravene til vores aktivitetsniveau er stærkt stigende. Så vi bliver nødt til at finde andre indtjeningskilder. Der er Musikkens Hus gået foran.

Vores aktivitetsniveau er 11 gang gange højere end forventet, og vores fundraising indtægter er 10 gange højere end forventet.

Så det er en god historie, og det er rigtig dejligt, at den får national opmærksomhed,” siger Lasse Rich Henningsen i et tv-interview med MigogAalborg.

Fokus på den sande værdi

Han er også glad for, at nomineringskomitéen skelner til kulturbranchen.

“Jeg synes, det er rigtig stærkt, at nomineringskomitéen ikke bare fokuserer på børsnoterede C20 virksomheder, bundlinje, KPI, nøgletal og alle de her kedelige ord.

Men de fokuserer også på det, der skaber sand værdi. Det er i min optik at have den rigtige tankevirksomhed. At god ledelse handler om at spille hinanden bedre, og sørge for, at der er godt humør og smil på.

Synlig ledelse samtidig med smil og begejstring i hverdagen. Så medarbejderne får mental energi af at gå på arbejde,” siger Lasse endvidere i interviewet.

Du kan se hele videoen med interview og rundvisning på kontorgangene i Musikkens Hus herunder.

Det hele bliver afgjort den 21. november på Ledelsens dag, og du kan afgive din stemme lige her. Husk afstemning slutter onsdag 31. oktober.

Del artikel

Andre læser også