Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Mor og datter står bag: Ny kaffebar åbner snart i Aalborg

Af Stine Kjølby Christensen

Aalborg er efterhånden ved at være fyldt til randen med internationale kaffekæder, der alle kører med overvældende menukort i et forholdsvist stringent koncept.

Og nu kan vi afsløre, at vi meget snart (igen) bliver en kaffebar rigere. Denne gang går vi dog i helt modsatte retning rent konceptmæssigt.

På Boulevarden åbner nemlig Mabel Kafferi, der startes op af en spændt aalborgensisk mor/datter-duo.

Camilla og hendes datter Carla har længe gået med drømmen om at starte en kaffebar sammen, og de sidste to år er blevet brugt på jagten på de lokaler, hvor drømmen kunne realiseres.

Dem fandt de på Boulevarden 6, hvor Okaeri Café senest havde til huse.

Intimt og hyggeligt

Pikachu og den japanske stemning er nu flyttet ud og er i stedet blevet erstattet af lyserøde vægge, rustikke borde og hollandsk interiør, der også skal sælges i kafferiet.

Mabel bliver i høj grad et familieprojekt, som Camilla og Carla nu skal være sammen om at gøre til virkelighed. Derudover vil Camillas anden datter, Alberte, også blive et kendt ansigt på Mabel.

“For mig er det en gammel drøm at være selvstændig efter at have arbejdet i 12 år som konsulent. Det sidste stykke tid er vi gået all in på at udvikle vores tanker og idéer omkring det, der fremover skal være vores fælles projekt,” fortæller Camilla.

“Vi vil gerne lave et hyggeligt sted, der kan fungere som halv butik, halvt kafferi, hvor den gode, langsomme kaffe er i fokus.

Idéen er, at man kommer ind og får en veltilberedt kop kaffe, en lækker kage og bare har det hyggeligt.”

Kagerne, der skal sælges hos Mabel Kafferi, leveres af en konditor fra bagerlandsholdet, mens kaffen også bliver lokal.

“Det bliver med et lille, men lækkert menukort, hvor intet er bake-off eller kommer fra frost. Samtidigt kommer vi til at supplere med forskellige salgsvarer, der heller ikke findes i Aalborg i forvejen.” fortæller Camilla.

Et elskeligt sted

Kafferiet får 6 intime siddepladser og derudover udendørspladser, hvor dagens bedste solskinstimer kan nydes – med en god kop kaffe.

Navnet Mabel stammer fra Camillas farmor og har rødder i det latinske ord amabilis, der kort og godt betyder “elskelig”. Og det er netop, hvad Camilla og Carla drømmer om at være.

“Udover at det skulle være enkelt og let at sige, så passer navnet også meget godt med vores visioner for stedet. Vi vil bare gerne være et elskeligt, dejligt sted.” slutter Camilla.

Mabel Kafferi forventer at åbne d. 18. juli 2020 kl. 10, hvor alle inviteres til åbningsreception i de hyggelige lokaler midt på Boulevarden.

Du kan indtil da holde dig opdateret på deres Facebook og Instagram.

Tapas Festival i denne uge

Få lækker Tapas for 2 personer for 155 kr. Vi forlænger vores Tapas Festival, så du i perioden 15.-21. juni kan få Tapas 2 Go fra steder som Penny Lane Café, Good Life Society m.fl. Læs mere her

Mor og datter står bag: Ny kaffebar åbner snart i Aalborg

Del artikel