Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Med disse små detaljer skaber du den bedste konference

Af Redaktionen

Annonce

Formålet med konferencer er at samle en stor mængde mennesker som har en vis viden eller interesse inden for et emne. Man har langt mere magt over at skabe en god oplevelse, end man måske først lige går og tror. Det handler altså ikke bare om at håbe på det bedste.

Når man afholder et event, er det vigtigt man befinder sig i øjenhøjde af sine gæster. Det handler om de små detaljer, når man skal imponere sine gæster. Det kan enten være super gode metoder, til at tillokke mennesker, men også for at gøre hele oplevelsen, det bedre.

Få kunderne til at føle sig eksklusive

Der er mange mindre tiltag, man kan gøre for at få sine gæster, til at føle sig bare det ekstra eksklusive. Vi danskere elsker når, man til et event, virkelig kan mærke, at der er tænkt over detaljen. Det handler kort om, at få sine gæster til at føle sig velkomne.

Eventet kan eventuelt være en konference, hvor gæsterne går rundt imellem boder og orienterer sig inden for et bestemt område. Det er vigtigt at der bliver skabt en overordnet god stemning og råd tråd i hallen, så besøget skaber en vis værdi for de besøgende. Dette kan man blandt andet gøre ved at linke alle gæsterne sammen, så de alle føler sig en del af et større event. Man kan gøre meget ved at give sine gæster keyhangers ved indgangen. Det skaber en form for VIP-tilgang til eventet, da det ikke er hver gang man får en skilt om halsen, som giver en adgang til særlige afdelinger, som ikke alle har adgang til.

Du har mere kontrol over stemningen, end du tror

Musik er altid koden til at skabe præcis den stemning man ønsker at skabe. Musik giver en form for energi, hvis der er tale om positiv, motiverende sang og melodi. Musik spiller generelt en stor rolle for os danskere og vi går ikke igennem en dag uden rytme.

Musik kan selvfølgelig også være svært, når man samler mange mennesker samme sted, da der ud af en befolkning, er mange forskellige musiksmag. Find ud af, hvordan du kan kode netop dit event sammen med musik, så der opstår den stemning, du ønsker. Baggrundsmusik kan findes i mange forskellige former, og kan både være med og uden sang.

Der er også stor forskel på, om man vælger at sætte en playliste og nogle gode højtalere op fra DJhuset.dk, eller man finder et live band. Det hele kommer an på, hvilken befolkningsgruppe, aldersgruppe der er inviteret og hvad deres interessefelt er, men vigtigst af alt, hvad du har stablet på benene, de er kommet for at høre.

Man må gerne lokke med gode sager

Yderligere er en sikker vinder altid at tilbyde noget spiseligt og noget at drikke. Vi ved alle, at der er en større chance for, at vi lige runder boden, der tilbyder noget til den søde tand. Derfor kan det være en god ide som arrangører at skabe lige stor interesse for alle felterne, ved samlet at tilbyde noget lækkert.

Man kan gå med de masseproducerede bolcher, som vi alle kender, fra andre lignende events, eller man kan finde på noget mere eksklusivt. Det alt sammen, handler selvfølgelig om, hvilket budget man har til rådighed. Hvis man har rigtig mange gæster, kan det selvfølgelig være begrænset, hvor meget ekstra man kan tilbyde dem. Hvis der til gengæld er tale om noget mere unikt, med mindre mennesker, kan man sagtens kaste sig ud i noget mere kvalitetsbaseret, som godter fra sweetscooking.dk.

Til flere unikke events, er det også tydeligt, at køen er lang, når man som deltager har mulighed for at få fingrene i en goodiebag.

 

 

Del artikel

Andre læser også