Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Streames ud til hele verden: Martin Jensen laver vildt Live-show i 35 meters højde i Aalborg

Af Michael Qureshi
Foto: Morten rygaard
Foto: Morten rygaard

Fredag efter fredag har over 1 million danskere set med, når den verdenskendte DJ Martin Jensen har ageret dommer i X Factor på TV 2.

I går sluttede X Factor sæsonen med et brag af en finale, men allerede på næste fredag kan du igen opleve hitmageren.

Denne gang kravler han bogstaveligt talt op i 35 meters højde på taget af scenetårnet i Aalborg Kongres & Kultur Center, hvor han i fire timer i streg sender Live med den vildeste fest.

Martin Jensen er rangeret blandt verdens allerbedste DJ’s, og man kommer til at opleve hvordan det er at være publikum til de største festivaler.

Det kommer til at ske lige her i Aalborg, og området omkring AKKC bliver afspærret, da festen fyldes med et vildt fyrværkerishow, og det optages med droner og måske endnu vildere udstyr.

Koncerten kan ses live på Martin Jensens Twitch-kanal fra kl. 20.00, og tidligere når han har gjort det, så er det nået udtil mere end en halv million mennesker.

Fredag forventer man at slå rekorderne fra tidligere shows, når Martin Jensen går Live med koncertkonceptet Me, Myself Online.

Rykkes op i 35 meters højde med view over Aalborg

Twitch er en online-kanal som de seneste år virkelig har vundet indpas verden over, og har dagligt tæt på 20 mio. brugere.

Martin Jensen har spillet på nogle af de største scener verden over, men der er lagt op til en ny oplevelse for den verdenskendte DJ, når han altså på fredag den 16. april indtager AKKC til en spektakulær onlinekoncert.

Martin Jensen optræder på taget af AKKC’s 35 meter høje scenetårn, hvor der til lejligheden bliver opbygget en scene på midten af scenetårnets tag, der ellers ikke bliver brugt til koncerter.

Scenetårnet er en del af Aalborgs skyline med udsigt til resten af Aalborg og Limfjorden, der snor sig gennem den nordjyske storby.

“Hvor bliver det vildt at sætte huset i gang igen efter den lange corona-tid med en så grænseoverskridende topkoncert med Martin Jensen.

Et festfyrværkeri og et brag som signal om, hvad publikum fremover kan forvente af oplevelser, vi kommer til at byde på.

At vi kommer til at præsentere det, vi plejer, men også det, vi IKKE plejer, som her en international artists vanvittige idé om 4-timers koncert i 35 meters højde,” siger en meget spændt CEO i AKKC, Nicolaj Holm.

Streames ud til hele verden: Martin Jensen laver vildt Live-show i 35 meters højde i Aalborg

Martin Jensen vil holde danskerne hjemme

Koncerten er en del af Martin Jensens Me, Myself Online-koncept, som tidligere har været forbi venues som Skovtårnet, Parken, Billund Lufthavn og senest ILLUM i København.

For Martin Jensen er Me, Myself Online en måde at bidrage til samfundets corona-håndtering gennem sin musik ved at give danskerne mulighed for at have en fest i hjemmets trygge rammer.

Martin Jensen siger selv om koncerten:

“Me, Myself Online startede i 2020 med idéen om at give en helt unik liveoplevelse i hjemmets trygge rammer.

Konceptet har for hvert show vokset sig større og større, og vi har nu flere hundredetusinde mennesker ved hvert show, som tuner ind til vores stream.

Det er helt sindssygt, at det har taget så meget fart, og det er også derfor, jeg har ledt efter den rigtige partner for at give det største show nogensinde.

AKKC er et oplagt valg, og jeg er så glad for, at de er med på idéen.

Det her bliver det største, flotteste og mest sindssyge show i Me, Myself Online’s historie. Jeg glæder mig til at gå live den 16. april kl. 20 på Twitch.”

Koncerten, der bliver filmet med droner og byder på bl.a. fyrværkeri og pyroteknik, kan følges live på Martin Jensens Twitch-kanal fredag den 16. april fra kl. 20.00 til midnat.

Du kan se den via linket her

International kometkarriere

Koncerten med 29-årige DJ Martin Jensen er næsten lige så vild som hans kometkarriere, siden han i 2015 udgav sine første singler.

Da han i 2016 fulgte trop med ‘All I Wanna Do’ og ‘Solo Dance’, eksploderede det. Han har arbejdet med store internationale stjerner som Ed Sheeran, Katy Perry og Jason Derulo.

Og hans verdenshits som ‘Solo Dance’, ‘All I Wanna Do’ og ‘Nobody’, har sammen med en række andre hits været med til at give ham over 2,5 milliarder streams på verdensplan.

Verdenskendt på streamingtjenester

Alene på Spotify lytter over 12 millioner hver måned, og han har passeret 1 mia. streams på tjenesten.

På Facebook er han iflg. TV2 den 2. største danske, internationale kunstner med 2,5 mio. følgere, på Instagram har han 218.000 følgere, og på YouTube har han 517.000 faste abonnenter.

Dertil kom så alle de hundredetusindevis af følgere på Twitch, når han giver koncerter. En dansk online kunstner, der også har givet store fysiske koncerter bl.a. på Wembley Stadion, de store elektroniske musikfestivaler verden over og naturligvis alle de store danske festivaler, der også har haft ham på programmet.

Koncerten præsenteres af AKKC i samarbejde med huset sponsorer, der har sikret økonomien bag den store, internationale streamingbegivenhed fra scenetårnet i AKKC.