Stor tradition aflyses: I år bliver der ingen juleaften i Aalborg Zoo

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

Den mangeårige og meget populære tradition med gratis entré i zoologisk have juleaftensdag sættes på pause i år på grund af covid-19.

I en årrække har Aalborg Zoo haft gratis adgang den 24. december, og for tusindvis af nordjyder har et zoo-besøg denne dag været en fast juletradition.

I Zoo kunne man forkorte ventetiden på den lange dag med julegudstjeneste, en hilsen fra julemanden og selvfølgelig ønske alle Zoos dyr en glædelig jul. Men på grund af covid-19 må den hyggelige tradition sættes på pause i år.

“Den 24. december er uden sammenligning vores mest besøgte dag i Zoo, traditionelt har vi omkring 10.000 gæster i haven denne dag, men i år hvor vi med covid-19 befinder vi os i en helt ekstraordinær situation, er det desværre på ingen måde muligt for os at have så mange gæster i haven, siger direktør i Aalborg Zoo,” Henrik Vesterskov Johansen.

Aalborg Zoo vil der derfor være lukket den 24. december i år – en stor kontrast til sidste år, hvor 12.538 mennesker besøgte haven og dermed satte julerekord.

Vi må håbe, at verden ser anderledes ud til næste år.