Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Nordjyllands hurtigst voksende mægler: Nu åbner de endnu en butik

Af Redaktionen
Foto: Mæglerhuset
Foto: Mæglerhuset

Det nordjyske mæglerfirma, Mæglerhuset, som indtil nu tæller fire butikker i hhv. Aalborg, Nørresundby, Dronninglund og Aabybro, har endnu en butik på vej i Nordjylland.

Det gør Mæglerhuset til Nordjyllands mest hurtigtvoksende mægler*.

De åbnede første butik i 2015 og tæller nu 28 medarbejdere. I spidsen herfor står de tre indehavere, Mads Sørensen, Thomas Skifter Andersen og Simon Rye.

Nordjyllands hurtigst voksende mægler: Nu åbner de endnu en butik
Foto: Mæglerhuset

Slår dørene op til januar

Til januar slår Mæglerhuset dørene op til femte skud på stammen, Mæglerhuset Brønderslev. En ny mæglerbutik i hjertet af Brønderslev – nærmere bestemt Algade 71.

Mæglerhuset er særligt kendt for god kundeservice og det tætte samarbejde mellem deres butikker:

”Hos Mæglerhuset handler det om at give vores kunder en fantastisk oplevelse. Det har vi en klar strategi for, hvordan vi lykkes med. Det handler om at gå all-in fra start til slut med effektiv og omfattende markedsføring – både lokalt og regionalt.

Hos os betaler kunderne ikke ekstra for markedsføring. Heller ikke hvis boligen ikke er solgt inden for de første måneder. Det koblet sammen med det tætte samarbejde mellem vores butikker gør, at vi holder køberne i folden. I sidste ende er det en kæmpe gevinst for vores kunder,” forklarer Kasper Stevn Kræmmergaard, butikschef for Mæglerhuset Brønderslev.

Nordjyllands hurtigst voksende mægler: Nu åbner de endnu en butik
Teamet i Brønderslev
Foto: Mæglerhuset

Mest sælgende mæglerbutik i Aalborg Kommune

Mæglerhuset i Nørresundby er iflg. Boligsiden den mest sælgende mæglerbutik i hele Aalborg Kommune, og butikken sælger allerede nu boliger i bl.a. Brønderslev. Det er derfor ikke et nyt bekendtskab. Den nye butik er en naturlig måde, hvorpå Mæglerhuset kan servicere endnu flere kunder i Nordjylland og på samme tid opretholde den samme gode service i alle afdelinger.

Som butikschef for butikken i Brønderslev står Kasper Stevn Kræmmergaard, som i dag er at finde i Mæglerhusets afdeling i Nørresundby. Brønderslev er dog ikke nyt territorium for ham, da han selv bor i byen med sin familie og har et indgående kendskab til at sælge boliger i byen.

I butikken vil du også møde ejendomsmægler, Julie Hansen samt Mads Sørensen, som er en af de tre indehavere af Mæglerhuset. Det nordjyske mæglerfirma glæder sig til at blive en endnu større del af Nordjylland.

*Kilde: Boligsiden – antal åbnede butikker med samme ejerkreds i Nordjylland siden år 2015.

Del artikel

Andre læser også