Konfirmationer til foråret: De nyeste trends vist frem i Shoppen

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

Nu går der ikke mange måneder, før bybilledet igen fyldes af årets nyudsprungne konfirmander.

Tiden op til konfirmationen er altid noget helt særligt, både for konfirmanderne og deres forældre.

Her følger blandt andet en lang række praktiske opgaver, der skal løses i forbindelse med den store dag.

Nogle planlægges over lang tid, imens andre løses i sidste øjeblik.

Det kan være en labyrint at bevæge sig rundt i, men heldigvis findes der steder i Aalborg, der gerne vil kombinere de praktiske gøremål med den forventningsfulde ventetid.

Masser af inspiration

Shoppen afholder flere gange om året disse inspirationsevents med fokus på forskellige begivenheder. Forrige mandag var det i konfirmandernes tegn, hvilket har været den hidtil største med 250 tilmeldte.

”Vores konfirmandaften var vores hidtil største event, hvor man skulle tilmelde sig på denne her måde. Det har været en stor succes, og det er noget, vi gerne vil arbejde mere med i løbet af året,” fortæller Natascha Louise Frost, Centerchef i Shoppen.

Generelt er butikkerne i Shoppen gode til at samarbejde og trække på hinandens kompetencer – og det var også sådan, det foregik denne gang.

Aftenen stod på sandwiches fra Sunset Boulevard, modeshow med tøj fra centerets forskellige tøjbutikker, smagsprøver fra Holy Cow og forskellige stande med fokus på eksempelvis borddækning eller styling.

Symbiose af mode og fest

Aftenens højdepunkt måtte dog være modeshowet. Modellerne kom fra House of Dance Aalborg og gjorde det helt forrygende godt i deres outfits, som var udvalgt og sammensat af butikkerne.

Kings & Queens var især fremme i skoene med modige sammensætninger, og der var masser af inspiration at hente for både de kommende konfirmander og deres forældre.

Modellerne så ud til at stornyde showet – og selvom de helt ubesværet catwalkede ned af den blå løber så var de naturligt integrerede danse-moves alligevel prikken over i’et.

Over hele linjen var der glade og begejstrede gæster i alle aldre, og der var slet ingen tvivl om, at alle kunne gå derfra med en oplevelse rigere.

“Jeg synes konfirmandaftenen i Shoppen er et helt vildt godt initiativ, og jeg har på fornemmelsen, at mine piger synes, det har været rigtig sjovt,” fortalte Birgitte, som havde taget sine konfirmationsklare døtre med i Shoppen.

”Modellerne var simpelthen så fine og dygtige. Det var også nogle rigtig flotte outfits de havde fundet frem, og jeg synes, det var dejligt, at det også var taget inspiration med til os voksne.

Vi har klaret konfirmationskjolerne, men sættene til Blå Mandag mangler vi endnu. Så nu skal vi i hvert fald lige kigge os omkring og se, om vi ikke kan blive inspirerede.”

Flere events i fremtiden

Som en ekstra bonus var der på aftenen også mulighed for at hente rabatter hos flere forskellige butikker. Vila og Kings & Queens gav eksempelvis -20% på hele butikken, så der var altså rig mulighed for at shoppe nogle af de sæt, man måske havde forelsket sig i løbet af aftenen.

Kings & Queens i Shoppen er Nordjyllands eneste af slagsen og med sine 850 kvadratmeter store modekongerige, burde der fortsat være masser af inspiration af hente for de mange konfirmander helt frem til den store dag.

Alt i alt måtte det siges at have været en succesfuld og inspirererende aften for alle aldre – og Shoppen garanterer, at det bestemt ikke bliver sidste gang, at de afholder et lignende inspirationsevent.

Vejplejede negle og flotte vipper: Landsdækkende kæde åbner i Friis

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

I går kunne vi her på MigogAalborg afsløre, at multibrand-konceptet Kings & Queens åbner endnu en en butik i Friis.

Det kan du læse meget mere om her.

Men her stopper nyhederne ikke i Friis Shoppingcenter.

Neglesalon med stort udvalg

Der er en stigende interesse for personlig pleje og selvforkælelse, og snart er der mulighed for at få velplejede negle og flotte vipper i Friis Shoppingcenter, når neglesalonen Scandic Nails åbner.

Det skriver Friis i dag i en pressemeddelelse.

Scandic Nails tilbyder kunderne at få lavet negle, vipper samt manicure og pedicure til gode priser og ikke mindst i god kvalitet – noget de går meget op i.

“Vi lægger vægt på service, faglighed og tilfredse medarbejdere. Vi ønsker at give en god oplevelse til vores kunder, og være det sted de foretrækker pga. vores gode priser, gode service og dygtige, kompetente medarbejdere,” fortæller ejer Vivian Duong.

Scandic Nails har saloner i Odense og Århus og er ekspert på netop personlig pleje og selvforkælelse. Og de har vokseværk.

Med tiden ønsker de at åbne flere saloner, og de starter med Aalborg, som de har store forventninger til.

“Aalborg er en virkelig spændende by med en attraktiv profil og mange turister. Der sker rigtig meget i byen, og det gør der også i Friis Shoppingcenter, særligt nu hvor en stor spiller som Magasin er kommet til. Så vi glæder os til at blive en del af det,” fortæller Vivian Duong.

Scandic Nails åbner i november på 1. sal ved siden af Tiger of Sweden. Kunder kan både kigge forbi og få behandlinger uden tidsbestilling, men det er også muligt at booke tid online.

Hotdogs og Fortnite: Hvem kan slå Jaxstyle i Aalborg

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen
Foto: Fortnite
Foto: Fortnite

Er du under 30 år, eller har du børn i skolealderen, så har du med garanti hørt om spilfænomenet Fortnite.

Over 125 millioner verden over spiller allerede det gratis spil, som kan spilles fra både Playstation, PC’er, mobiler og tablets.

Fortnite er et skydespil, hvor man enten er på hold sammen med andre spillere online, eller spiller solo mod andre online-spillere på nogle fede baner.

Søndag har du mulighed for at kombinere det bedste fra både spil – og madverdenen.

Streetammo på Boulevarden inviterer nemlig til vaskeægte spilhygge på søndag fra kl. 10-16. Det skriver de på Facebook.

Kom forbi til en hotter og et spil Fortnite

Her kan man duellere i Fortnite mod nordjyden Jaxstyle, som blandt andet har over 100.000 følgere på YouTube.

Hans videoer om Fortnite er især yderst populære, hvor han på underholdende vis, fører seerne gennem en masse spil.

Fik du læst historien om den unge gut, fra Aalborg, som er blandt verdens 10 bedst Fortnite-spillere?

Udover en spændende duel mod internetfænomenet Jaxstyle og måske en præmie, kan man også se frem til at Streetammo sætter grillen op udenfor og byder på en hotdog til alle, der kigger forbi.

Streetammo opfordrer folk til at komme i god tid, da der sikkert vil være kø for at spille mod Jaxstyle.

Læs meget mere om begivenheden her.

Tidsplanen holder: Snart åbner Carl’s Jr i midtbyen

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

I juni kunne vi fortælle, at den store store amerikanske burgerrestaurant-kæde Carl’s Jr.  åbner på Boulevarden 8 i hjertet af Aalborg. Læs mere her.

Hvis man er gået forbi bygningen på Boulevarden på det seneste kan man se, at håndværkerne arbejder på højtryk i byggerod og støv i lange baner.

De har nemlig en stram deadline. MigogAalborg har været i kontakt med Carl’s Jr. og de fortæller, at de åbner i slutningen af november.

De fortæller videre, at de lige nu er i fuld gang med at ansætte det personale, som skal servicere aalborgenserne med burgere.

Sådan så Boulevarden 8 ud, inden renoveringen.

Optakt til endnu større burgerkrig

Hvis man følger med på MigogAalborg, er man vist ikke i tvivl om, at vi er ramt af en decideret burger-epidemi i midtbyen.

Foruden de mange caféer og restauranter, der serverer burgere, ligger her i forvejen følgende burgerkæder:

  • The Burger Shack
  • Burger Boom
  • Grillen Burgerbar
  • WeDoBurgers
  • McDonalds
  • Burger King.

Nu bliver der endnu vildere kamp om de burgerglade aalborgensere inde i byen. Carl’s Jr. er et populært spisested i Aalborg Storcenter i City Syd, hvor de trækker mange kunder, der blandt andet har været inde og handle i Bilka.

Carl’s Jr. er blandt verdens 50 største fastfoodkæder, og blev stiftet i 1940 af Carl Karcher.

Carl’s Jr. har mere end 3900 restauranter på verdensplan, heraf 12 i Danmark: Næstved, Hundige, Rødovre, Odense, Sønderborg, Kolding, Vejle, Aalborg, Aarhus, Tilst, Viborg, Holstebro.

Foto: Gastromand.dk

Burgere – chicken tenders og lækre milkshakes

Carl’s Jr. er kendt for sine autentiske amerikanske burgere fremstillet af 100% oksekød, hvor bøffen grilles over åben ild for at bevare saft og smag. En anden stor favorit – de sprøde Chicken Tenders – tilberedes af ferske stykker kvalitets kyllingebryst, der paneres og tilberedes i restauranten.

Derudover er Carl’s Jr. berømte for de lækre milkshakes, rørt af kugler på en base af vaniljeis.

Carl’s Jr. forsøger at differentiere sig fra konkurrenterne på mange områder.

Blandt andet tilberedes maden først i det øjeblik, gæsten bestiller og serveres efterfølgende ved bordet. Derudover er der gratis ”refill” på sodavand.