Konfirmationer til foråret: De nyeste trends vist frem i Shoppen

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

Nu går der ikke mange måneder, før bybilledet igen fyldes af årets nyudsprungne konfirmander.

Tiden op til konfirmationen er altid noget helt særligt, både for konfirmanderne og deres forældre.

Her følger blandt andet en lang række praktiske opgaver, der skal løses i forbindelse med den store dag.

Nogle planlægges over lang tid, imens andre løses i sidste øjeblik.

Det kan være en labyrint at bevæge sig rundt i, men heldigvis findes der steder i Aalborg, der gerne vil kombinere de praktiske gøremål med den forventningsfulde ventetid.

Masser af inspiration

Shoppen afholder flere gange om året disse inspirationsevents med fokus på forskellige begivenheder. Forrige mandag var det i konfirmandernes tegn, hvilket har været den hidtil største med 250 tilmeldte.

”Vores konfirmandaften var vores hidtil største event, hvor man skulle tilmelde sig på denne her måde. Det har været en stor succes, og det er noget, vi gerne vil arbejde mere med i løbet af året,” fortæller Natascha Louise Frost, Centerchef i Shoppen.

Generelt er butikkerne i Shoppen gode til at samarbejde og trække på hinandens kompetencer – og det var også sådan, det foregik denne gang.

Aftenen stod på sandwiches fra Sunset Boulevard, modeshow med tøj fra centerets forskellige tøjbutikker, smagsprøver fra Holy Cow og forskellige stande med fokus på eksempelvis borddækning eller styling.

Symbiose af mode og fest

Aftenens højdepunkt måtte dog være modeshowet. Modellerne kom fra House of Dance Aalborg og gjorde det helt forrygende godt i deres outfits, som var udvalgt og sammensat af butikkerne.

Kings & Queens var især fremme i skoene med modige sammensætninger, og der var masser af inspiration at hente for både de kommende konfirmander og deres forældre.

Modellerne så ud til at stornyde showet – og selvom de helt ubesværet catwalkede ned af den blå løber så var de naturligt integrerede danse-moves alligevel prikken over i’et.

Over hele linjen var der glade og begejstrede gæster i alle aldre, og der var slet ingen tvivl om, at alle kunne gå derfra med en oplevelse rigere.

“Jeg synes konfirmandaftenen i Shoppen er et helt vildt godt initiativ, og jeg har på fornemmelsen, at mine piger synes, det har været rigtig sjovt,” fortalte Birgitte, som havde taget sine konfirmationsklare døtre med i Shoppen.

”Modellerne var simpelthen så fine og dygtige. Det var også nogle rigtig flotte outfits de havde fundet frem, og jeg synes, det var dejligt, at det også var taget inspiration med til os voksne.

Vi har klaret konfirmationskjolerne, men sættene til Blå Mandag mangler vi endnu. Så nu skal vi i hvert fald lige kigge os omkring og se, om vi ikke kan blive inspirerede.”

Flere events i fremtiden

Som en ekstra bonus var der på aftenen også mulighed for at hente rabatter hos flere forskellige butikker. Vila og Kings & Queens gav eksempelvis -20% på hele butikken, så der var altså rig mulighed for at shoppe nogle af de sæt, man måske havde forelsket sig i løbet af aftenen.

Kings & Queens i Shoppen er Nordjyllands eneste af slagsen og med sine 850 kvadratmeter store modekongerige, burde der fortsat være masser af inspiration af hente for de mange konfirmander helt frem til den store dag.

Alt i alt måtte det siges at have været en succesfuld og inspirererende aften for alle aldre – og Shoppen garanterer, at det bestemt ikke bliver sidste gang, at de afholder et lignende inspirationsevent.