Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Hoppeborg, foodtrucks og loppemarked: Kom til stor festuge hos Guld & Rod i Aalborg

Af Nathalia Hentze Nielsen

Guld & Rods bæredygtige koncept, hvor folk sætter deres ting til salg på deres egen stand i butikken, er blevet ekstremt populært i Aalborg.

Butikken har ligget på Stenbukken 3A ved City Syd i snart syv år, og nu har man renoveret hele butikken for at gøre den endnu mere indbydende.

Det skal fejres, og de holder derfor en festuge, hvor hele Aalborg og øvrige nordjyder er inviteret. Festugen er allerede i fuld gang, og du kan nyde godt af de mange aktiviteter og konkurrencer til og med søndag den 1. maj.

Stor Guld & Rod festuge

Pladsen uden for butikken er blevet forvandlet til en slags mini festivalplads, og her er der både foodtrucks, fadølsanlæg og drinksbar til de voksne.

Til de yngste er der hoppeborg, popcorn og slushice, og så inviterer man til stort udendørs loppemarked for alle aldre.

Festlighederne har været undervejs siden mandag, men fra i morgen, torsdag den 28. april, og henover weekenden bliver der skruet ekstra op for aktiviteterne, og man kan få en hel dag til at gå med alle aktiviteterne derude på Stenbukken 3A.

“Vi synes selv, at vi har sammensat en masse gode aktiviteter, som rammer alle aldersgrupper. Vi kalder det for Guld & Rod Festuge, og vi bygger langsomt op fra starten af ugen, hvor det hele så kulminerer i weekenden.

Fra torsdag bliver der Live-musik, der kommer DJ og så bliver der stort udendørs loppemarked i weekenden. Det bliver det største event, vi nogensinde har afholdt,” fortæller Jesper Petersen, indehaver af Guld & Rod, til MigogAalborg.

Hoppeborg, foodtrucks og loppemarked: Kom til stor festuge hos Guld & Rod i Aalborg

Churros og thai-foodtruck

Han fortæller, at det er muligt at booke en stand for 100 kr. til det store udendørs loppemarked.

“Det har faktisk vist sig, at selv når vi laver et loppemarked, hvor alle kan leje en stand, lige udenfor vores butik, så kommer der rigtig mange mennesker også ind i vores butik.

Så det er lidt win-win for alle,” forklarer Jesper Petersen.

Foodtrucks bliver populære Kasper & The Churros, som laver de populære spanske sukkerbomber til perfektion. Derudover serveres der lækker autentisk thai-mad fra Tukta Food Truck.

Der kommer fadøl, drinks, vin, slushice, popcorn, drinks og meget mere fra torsdag.

Alle dage bliver der konkurrencer, hvor man kan vinde mange fede præmier.

Her kan man blandt andet vinde fede præmier fra samarbejdspartnere som Luksusbaby, CoolKids, Penny Lane, Art by Me, Paradis Is og naturligvis Guld & Rod selv.

Hoppeborg, foodtrucks og loppemarked: Kom til stor festuge hos Guld & Rod i Aalborg

Jesper Petersen lover i hvert fald, at der både kommer fede konkurrencer og ekstra mange gode tilbud, så man kan score “guld” i den store festuge.

“Vi håber, at det er noget, som folk tager godt imod. At man lige tager ud og kigger en eller flere gange i løbet af ugen.

Det kommer virkelig til at summe af liv op til og i selve weekenden, hvor vi forventer rigtig mange mennesker.

Vi tror på, at det er noget, som både par, singler, familier og vennegrupper har lyst til at komme ud til. Der er lidt af det hele,” fortæller Jesper Petersen.

Han understreger også, at man hos Guld & Rod arbejder rigtig meget med bæredygtighed, og deres mission er lidt at gøre verden grønnere. Et loppefund af gangen.

Læs mere her.

Hvad: Guld & Rod festuge
Hvornår: Til og med søndag d. 1. maj, kl. 16.00
Hvor: Stenbukken 3A, City Syd