Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Få billetter tilbage: Bro gæster Aalborg Streetfood i næste weekend

Af Emil Kjær Jørgensen
Pressefoto
Pressefoto

Mange af os vælger at holde sommerferien i gode gamle Danmark i år, men det betyder ikke, at du hverken behøver at undvære fest og farver, farverige drinks og muligheden for at “komme sydpå”.

Lørdag den 24. juli kl. 19.00 er der nemlig koncert med ingen ringere end Bro, der har udviklet sig til at være en af landets mest populære pop-sangere.

Billetterne er næsten blevet revet væk, men der er stadig få tilbage, hvis du skal have chancen for at komme en tur sypå i år – og for kun 145 kr.

Har overgået Ed Sheeran på hitlisterne

Bro brød igennem lydmuren med sangen “Hvor er du Bro?”, og i 2018 kom det helt store gennembrud så i 2018, da han storhittede med sangen “Sydpå”, der lynhurtigt blev en landeplage i Danmark – ikke mindst efter den var titelsang i Paradise Hotel.

Den blev den mest streamede sang i landet i 2018 – efterfulgt af verdensstjernen Ed Sheeran på en andenplads.

På en (forhåbentlig) lækker sommerdag i juli er det på Aalborg Streetfood at du kan synge med på utallige hits som “Sydpå”, “Hvor er du bro?”, “Skør” og mange flere.

Udover muligheden for at opleve Bro, vil stjernen blive suppleret af flere supports-acts, der vil varme op, så stemningen bliver helt i top.

Både før, under og efter koncerten er det naturligvis muligt at lade sig friste af både mad, fadøl og lækre drinks i de mange boder på Aalborg Streetfood.

Hvad: Koncert med Bro
Hvor: Royal Hall, Aalborg Streetfood
Hvornår: Lørdag d. 24 juli kl. 19.00 (Dørene åbner kl. 18.00)
Pris: 145 kr.

Billetinfo finder du lige her.