Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Stand-up show til 65 kr.: Kom til Comedy-aften på Aalborg Streetfood

Af Emil Kjær Jørgensen

Trænger du til et godt grin?

Så har vi begivenheden, som du bare må til.

(… apropos begivenheder; har du set vores nye eventkalender?)

Torsdag den 29. juli klokken 19.00 inviterer Aalborg Streetfood til stand-up i absolut topklasse her i Aalborg, hvor prisen ovenikøbet er kørt helt i bund.

For kun 65 kr. kan du komme til Stand-up Show på Aalborg Street Food, hvor du kan se frem til hele tre komikere, som være gøre deres ypperste for at få dig til at grine højlydt – og måske få maden fra de fire verdenshjørner galt i halsen.

Talentfulde komikere med lattergaranti

Du kan se frem til at opleve Niels Nørkjær, som optrådte som et af de nye håb til Zulu Comedy Galla 2020. Derudover har han en andenplads fra DM i Stand Up 2019 på CV’et, foruden at opvarme for store navne som Simon Talbot, Thomas Hartmann, Brian Mørk og Jacob Wilson.

Du kan også opleve Jonas Kjærsgaard, der også har optrådt til Zulu Comedy Galla. Han er kendt for at levere et anderledes show, som du med garanti vil huske.

Stand-up show til 65 kr.: Kom til Comedy-aften på Aalborg Streetfood

Hovednavnet til stand-up den 29. juli er ingen ringere end Ane Høgsberg, der vandt Talentprisen ved Zulu Comedy Galla 2016.

Hun har etableret sig som en af landets mest populære komikere, og hun har siden 2008 arbejdet på succeser som Nørgaards Netfix, podcasten Voksenvenner sammen med komikerkollegaen Jonatan Spang og været vært ved DM i stand-up 2017.

Hun var i 2017 aktuel med sit første onewomanshow “Dårlig Feminist”, der i 2019 blev fulgt op med soloshowet ”Døden har en årsag”.

I 2020 udkom hun med tv-dokumentaren Alle Hader Feminster som hun høstede en nominering som årets vært for ved TV-prisen 2021.

Hvis de tre komikere lyder som noget for dig, skal du ikke tøve med at købe billet. Stand-up på Streetfood bliver udsolgt hver eneste gang.

Hvad: Stand-up show
Hvor: Aalborg Streetfood – Royal Hall.
Hvornår: Torsdag den 29. juli (dørene åbner kl. 18)
Pris: 65 kr.

Billetinfo lige her.