ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kæmpe talent: Magnussen skriver kontrakt med 14-årig Aalborg-dreng

Af Michael Qureshi
Valdemar Eriksen på 14 år og motorsports-eksperten Jan Magnussen
Valdemar Eriksen på 14 år og motorsports-eksperten Jan Magnussen

Hvis der er nogen i Danmark, der har forstand på motorsport, må det være Jan Magnussen.

Han har selv kørt Formel 1, og har været med til at drive sin egen søn Kevin frem som en profileret Formel 1-kører som eneste dansker pt.

Nu satser Jan Magnussen så på at udvikle det næste store talent i dansk motorsport. Det er Valdemar Eriksen fra Aalborg-området.

Måske man kan huske, at migogaalborg.dk allerede skrev om Valdemar og hans far Andre S. Eriksen for nogle uger siden.

Læs også: Har Aalborg-firma til milliarder: Nu vil André hjælpe sønnen til Formel 1-karriere

Magnussen Racing Experience, som teamet hedder, har i hvert fald set potentialet i 14-årige Valdemar. Man har skrevet en to-årig kontrakt med det unge stortalent.

Asetek
Far André S. Eriksen og Valdemar

Første år drejer sig om udvikling og omstilling, hvor det primære mål for Valdemar er at få kørt så mange kilometer hhv. i sin Formel 5 og i sin Formel 4-racerbil.

Med sine netop fyldte 14 år er han for ung til at deltage i den nye Formel 4-klasse, men vil køre i den danske Formel 5-klasse (tidligere Formel Ford).

”Vi er stolte af, at Valdemar og hans bagland har givet os det store ansvar at være partner for hans udvikling og forberedelse til et fremtidigt Formel 4-sæde hos os.Valdemar er endnu et eksempel på et seriøst dansk motorsportstalent med resultaterne i orden, og samtidig er han bevidst om, at det kræver hårdt arbejde og konstant fokus at slå igennem”, lyder det fra Jan Magnussen, der fortsætter:

Asetek

”Jeg er ikke tvivl om, at vi sammen kan give Valdemar den træning og coaching, som skal til. Det handler ikke kun om at vinde løb og mesterskaber, men om hele tiden at flytte sig og forbedre sin performance, og det bliver vores opgave at sørge for den udvikling”.

Selv ser Valdemar meget frem til den kommende sæsons store udfordringer.

”Det bliver spændende i første omgang at rykke fra go kart op i Formel Ford, som er en rigtig racerbil, ligesom jeg glæder mig vildt til samarbejdet med Jan Magnussens og hans team.

Det kommende år vil jeg både skulle konkurrere i karting, Formel Ford og køre test i Formel 4, så det bliver en travl, men også vigtig sæson for min udvikling som racerkører,” lyder det fra Valdemar Eriksen.

Del artikel

Andre læser også