Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Fra stjerneskud til store bøffer: Kendt Aalborg-restaurant åbner nu for Takeaway

Af Michael Qureshi

Det er mørke tider for vores elskede restaurationsbranche.

Corona-nedlukningen gør det kun muligt at lave Takeaway, og den løsning har en del af Aalborgs bedste restauranter fravalgt.

Men nu melder et af de mere kendte navne sig ind i Takeaway alternativerne som et friskt pust.

I går 1. marts blev driften af det nu snart 90-årige restaurantskib Prinses Juliana overtaget af det unge kokke-makkerpar, Benjamin Larsen og Patrick Pedersen, som begge har en del års brancheerfaring i bagagen som de nu tager med ombord i byens maritime spiserestaurant.

De starter lige på og hårdt med at tilbyde Takeaway, som lanceres torsdag d. 4. marts.

Der er lækre sager i vente på menukortet.

Stjerneskud, tartar og fredagstapas

Her kan du få alt fra lækre stjerneskud, tartar til en oksemørbrad med bearnaise sauce og fritter.

Hver fredag frister de desuden med en fredagstapas tallerken til 125 kr., som virkelig lyder som noget, der er værd at prøve.

Omkring overtagelsen af forpagtningen af restaurantskibet fra John Andersen, lyder det fra de nye kræfter.

“Mad er vores store passion.

Vi vil derfor gøre brug af lokale og friske råvarer, blandt andet egen dyrkning.

Vi sætter en ære i at lave tingene fra bunden, hvilket gerne skulle komme til udtryk i maden, der vil være at finde på menukortet,” forklarer makkerparret.

Det forhenværende hollandske skoleskib Prinses Juliana kan i øvrigt fejre sin 90 års fødselsdag den 13. juni 2021, og det skal helt sikkert nok blive en festlig dag på Havnepromenaden i Aalborg.

Du kan læse mere og se menuen her