Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Godt nyt til byturen: Nu holder populær kebab-kæde natåbent med tilbud

Af Michael Qureshi

Du kender det udmærket.

Når man har fået godt med alkohol, og det bliver ud på de sene timer, så melder sulten sig i den grad også.

Her i Aalborg søger man ofte et pizza-slice (gerne med Creme Fraiche-dressingen), eller burger på McDonalds eller Burger King på Nytorv.

Men nu er der godt nyt til byturen eller blot den sene sult.

Fra i morgen fredag d. 12. april holder Aalborgs nye kebab-restaurant James Robertson natåbent, hvor de samtidig kører et særtilbud april måned ud.

James Robertson holder fremover åbent hver fredag og lørdag fra 21-05, og de lancerer samtidig et særtilbud til de sene timer, hvor man kan få en Durum Menu til kun 39 kr.

En menu består af en stor Durum-rulle, fritter og sodavand.

Det skriver de i en pressemeddelelse.

Godt nyt til byturen: Nu holder populær kebab-kæde natåbent med tilbud
Foto: Rabermedia

 

Har fået varm modtagelse i Aalborg

Kebab-restauranten åbnede i slutningen af februar i de gamle Sunset Boulevard lokaler på Boulevarden/Østerågade, og har ifølge dem selv fået en helt forrygende start op tilværelsen i Aalborg.

“Vi er blevet taget så godt imod her i Aalborg. Vores første dage var fuldstændig overvældende med kø fra formiddag til sen aften til vores åbningstilbud.

Det gav os muligheden for at vise aalborgenserne, at vi er dybt seriøse, når vi siger, at vi kan lave en kebab, som man ikke får andre steder i byen.

Vi er derfor rigtig stolte over, at vi har formået at holde fast i kunderne, og har fået rigtig god respons på maden, ” skriver de i pressemeddelelsen.

På maden har de researchet på de bedste opskrifter på alle detaljer lige fra brødet til kødet inspireret både af Tyskland og Tyrkiet.

Kødet er stadig på de her enorme spyd, som man kender det fra “almindelige” kebab-steder.

Godt nyt til byturen: Nu holder populær kebab-kæde natåbent med tilbud
Foto: Rabermedia

Krydret efter legendariske opskrifter

Der er stort fokus på kødet, som kæden nøje udvælger ud fra høje kvalitetskriterier. Man kan vælge imellem lammekød, oksekød og kylling.

Kødet er krydret efter opskrifter, som nogle af Tysklands allerstørste kebabkæder har kæmpe succes med.

Blandt andet har den tidligere tyske landsholdsstjerne Lukas Podolski kastet sig ud i et kebab-eventyr, der godt kan minde lidt om konceptet, som James Robertson har introduceret til danskerne.

Hvem er James Robertson?

Og hvorfor i alverden hedder en kebabkæde så James Robertson?

Jo, det var ham, som var med til at udbrede kendskabet af kebab i det vestlige Europa, efter han havde smagt det i Istanbul i Tyrkiet.

James Robertson var en engelsk fotograf og gravør, som i det 19. århundrede rejste rundt og arbejdede i Middelhavsområdet, blandt andet det nuværende Tyrkiet.

Her tog han i 1855 det efter sigende første kendte billede af et roterende opretstående döner kebab-spyd i funktion.

James Robertson har også som nyhed fået børnemenu på kortet, og udvider dermed i takt med populariteten i Aalborg, hvor de har formået at skille sig ud fra de øvrige kebab-steder i byen.

Du kan følge James Robertson på Facebook her

Del artikel