ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Inspo – Hvad er det?

Af Redaktionen

Annonce

Har du nogensinde hørt om Inspo, den nye ”all-around” sidemakker til unge gymnasie- og hf-studerende. Hvis ikke, så kan du læse mere om Inspo her.

Inspo er det næste nye inde for hjælp til studerende på ungdomsuddannelser. På Inspo finder du en lang række færdiggjorte opgaver, der bare ligger klar til at fylde dig med inspiration. Så når du sidder fast i afleveringer på lange og deprimerede aftener, er den bedste og eneste vej frem nok et abonnement på Inspo.

I stedet for at springer over hvor gæret er lavest, ved at løse opgaven med drengene eller tøserne, og ende med plagiat, skal du blot oprette dig på Inspo. Den inspiration som du ikke selv ved du mangler finder du netop på Inspo. Det kræver måske ikke mere end at du læse en enkelt sætning eller skimmer nogle få linjer i en bestemt opgave, og så er du godt i gang med at få dine nye tanker skrevet ned. Tænk hvis du kunne have det sådan med hver eneste aflevering resten af dine studerende år…. Befriende, ikke sandt?…. Prisen for et abonnement på Inspo er ikke dyrere end én enkelt Big Mac menu på McDonald’s, og som ung studerende er det vidst ikke en helt forket konstatering, at unge studerende spilder penge på bl.a. McDonald’s til højre og venstre. Så hvorfor ikke gemme lidt penge til Inspom og investere dem i noget der ville kunne gavne dig mange flere år frem end pomfritter og cola.

Forestil dig et abonnement hos Inspo som en investering i dig selv og din fremtidige karriere. Et abonnement på Inspo kan give dig inspirationen og skubbet til at færdiggøre dine opgaver markant hurtigere og løfte standarder inden for dine egne fag. Når først du føler at du er foran i skolen og har en bedre forståelse for dine lektier og afleveringer, vil du hurtigt også fornemme et spirende overskud vokser i din krop. Det er den mentale del i dig, der føler sig tilfredsstillet grundet friheden du pludselig har, til at nørde med de sjove ting i fritiden.

Når man finder sig selv i en hverdag med mere frihed tændes alle de gode hormoner i kroppen, og man føler sig ikke kun mere frisk og vågen, men også markant lykkeligere. Med det nye overskud og den nye glæde i hverdagen, kan du tænke fremadrettet og virkelig bruge tid på dig selv. Det er kun positivt og kan bestemt gavne din egen fremtid.

Inspo kan ikke redde verden, men en ting er sikkert, den kan måske redde dig i gymnasiet – én dag ad gangen. Mere skal der dog heller ikke til. Så gør dig selv den tjeneste at investerer i din fritid nu og her, så du i fremtiden har mere frihed og overskud til de fede ting du holder af.

Del artikel

Andre læser også