ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Ikke set før i Danmark: Pirates vil fylde Gigantium med “gratis” hockey

Af Michael Qureshi
Thomas Bjuring
Foto: Daniel Pullen
Thomas Bjuring Foto: Daniel Pullen

For tre uger siden havde vi et interview med den innovative Aalborg Pirates-direktør Thomas Bjuring her på migogaalborg.dk

Der fik man et ret præcist billede af, at Bjuring tænker ud af boksen. Det er også en af årsagerne til, at han sammen med resten af sit team har vendt økonomisk kaos til en forretning med sorte tal.

Nu overrasker Thomas Bjuring igen. Aalborg Pirates har åbnet op for sæsonkort-salget, og til den nye sæson bliver selve billet-tankegangen genopfundet. Så vidt vides er det aldrig testet af i Danmark med en sportsklub på det her niveau over en hel sæson.

Men Aalborg Pirates tilbyder i princippet gratis ishockey i det nye set-up. På den måde bør det ikke være svært at få aalborgenserne til at komme ud i Gigantium. Der er dog det forbehold, at man inden indgangen i hallen skal købe en øl eller sodavand til max 40 kr.

Så du får altså noget, du sandsynligvis alligevel ville købe, i indgangsprisen og på den måde bliver selve ishockey-billetten gratis.

Prisen for et sæsonkort bliver uanset stå- eller siddeplads på 1000 kr., og her har du naturligvis inkluderet en øl eller vand til hver kamp.

Målet er at få så mange tilskuere i Gigantium som overhovedet muligt til Pirates’ hjemmekampe, så man kan skabe en fantastisk stemning i hallen. Det har kun været muligt at skabe det her nye billet-koncept med en række stærke sponsorere i ryggen, der kaldes for Club23. Navnene på sponsorerne er endnu ikke offentliggjort.

Aalborg Pirates
Thomas viser den tekst Pirates-spillerne ser, når de går ind af døren til omklædningen

Thomas Bjurring fortæller til migogaalborg.dk, at responsen har været helt vild.

“Konceptet er blevet modtaget med stor begejstring af både fans og samarbejdspartnere. Jeg har modtaget et hav af henvendelser fra fans og sponsorer og havde besøg af både nordjyske, P4, TV2 nord og vores eget tv hold igår. 10 min efter offentliggørelsen var trykket på nettet så stor, at serveren stod af. Vi er alle vildt begejstret for den enorme flotte modtagelse konceptet har fået. Nu krydser vi fingrer for at byen honorerer det med et flot fremmøde i den nye sæson,” siger Pirates-bossen.

“Gigantium er en fantastisk arena, og alle vores mange fans og sponsorer elsker, når der er mange mennesker i hallen. Det nye tiltag er kun muligt takket være gode samarbejdspartnere – som i et nyt og innovativt aktiveringssponsorat tager ejerskab på kampene,” lyder det fra Bjuring.

Aalborg Pirates indleder sæsonen ude mod Odense Bulldogs 23. september 2016.

Læs mere om sæsonbilletter og det nye billet-koncept her

Fik du læst det store interview med Thomas Bjuring?

Gik fra trappevask til erhvervskonge: Nu er Thomas kaptajn på Piratskibet

Del artikel

Andre læser også