Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Stadion kalder nu igen: I dag kan du få gratis billetter til AaB-AGF

Af Emil Kjær Jørgensen
Foto: AaB Sport
Foto: AaB Sport

For at fejre at Aalborg Portland Park igen kan fyldes til AaB-AGF er AaB gået sammen med Spar Nord, Aalborg Portland og Det Nordjyske Mediehus, som har købt alle billetter til kampen, så AaB-fans kan komme gratis til kamp.

Det skriver AaBsport.dk

Stadion kalder nu igen til kampen mod AGF 8. august. Samtidig åbner en helt ny fanzone uden for Aalborg Portland Park, og derudover bliver det muligt at sidde i de nye, røde stadionsæder med kopholder.

Sådan får du fat i billetter

For at fylde Aalborg Portland Park til kampen har AaB’s tre partnere Spar Nord, Aalborg Portland og Det Nordjyske Mediehus købt alle billetter til kampen, for at kunne give dem gratis videre til AaB-fans.

De seneste to uger har AaB’s sæsonkortholdere haft førsteret på billetter, mens også Spar Nord, Aalborg Portland og Det Nordjyske Mediehus har kunnet uddele et begrænset antal pladser.

Førsteretten udløb i går, og i dag kl. 15.00 frigives de resterende billetter på www.stadionkaldernuigen.dk efter først-til-mølle. Så sid klar kl. 15.00 for at sikre dig en gratis billet til AaB-AGF 8. august kl. 18.00.

Ny fanzone ved Aalborg Portland Park

Tre timer før kampstart indvier AaB en helt ny fanzone ved Aalborg Portland Park. Her vil fans få adgang til boder med lækker mad og barer med specialøl. Nordjyderne kan samtidig opleve livemusik, lytte til live-podcast med AaB-spillere, deltage i konkurrencer og meget mere.

Som en ekstra optakt vil Klarup Pigekor inden kampen optræde med deres version af ”Stadion kalder nu igen”.

Hent din billet til kampen i eftermiddag kl. 15.00 på www.stadionkaldernuigen.dk