Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Hvor mange penge kan man spare med en rabatkode?

Af Annoncør

Det er meget forskelligt fra virksomhed til virksomhed, hvor mange penge man kan spare ved at bruge rabatkoder.

Annoncør betalt indhold leveret af hurtigrabat.dk

På vores side er der rabatkoder til mange forskellige typer virksomheder, indenfor mange forskellige brancher, og derfor er der også stor forskel på hvor mange penge man kan spare. Men du kan med garanti spare penge, ved at bruge en eller flere af de mange rabatter, som du finder her hos os på hurtigrabat.dk.

Procentvis rabat på dit køb med rabatkoder fra os

Rigtig mange virksomheder vælger at lave en kode, som giver dig en procentvis besparelse på dit køb. Det kan i princippet være alt fra 0 til 100 %, men oftest giver en rabatkode til de virksomheder du finder hos, en rabat på 10, 20, 30 eller 50 % på dit køb.

Rabattens størrelse afhænger meget ofte af hvilken type virksomhed, som koden er til. Produkttyper, som sjældent er nedsat, får man oftest højest 10-20 % på, mens man på mange andre ting tit er heldig at spare 50 % eller måske endda mere.

Vil du gerne spare penge på dit næste køb, er det bare at gå på opdagelse i vores mange kategorier, og vi garanterer dig, at du finder de bedste koder hos os, på hurtigrabat.dk. Vi opdaterer vores side dagligt, og derfor finder du de mest aktuelle rabatkoder hos os.

Få et bestemt beløb i rabat når du bruger koden

Der er også mange virksomheder der vælger at lave en kode, hvor man sparer et bestemt beløb når man handler hos dem, og indtaster koden.

Det kan være både små og store rabatter, men ofte er det et sted mellem 50 og 200 kroner. Denne form for rabat forudsætter ofte, at man køber for et vist beløb hos virksomheden. Det kan eksempelvis være, at hvis man køber for 600 kroner, så får man 200 kroner i rabat, og så får man jo faktisk rabat, svarende til mere end 30 %. Der er dog også en del virksomheder, som bare giver en fast rabat på eksempelvis 100 kroner, ved brug af koden, uanset størrelse af ordren.

Det er ofte, at virksomheder vælger denne form for rabat i forbindelse med et introkøb, når virksomheden starter op, eller når en ny kunde handler. Der er også virksomheder, som bruger denne form for rabatkoder i forbindelse med en fejring af en bestemt begivenhed, eller som en rabat de giver til kunder der allerede har købt hos dem før, og som kunden så kan bruge ved deres næste køb.

Rabatkoder der giver fri fragt

Nogle virksomheder vælger også i perioder at markedsføre en kode, som giver kunder ret til fri fragt uanset hvilket beløb man køber for.

De fleste online butikker, tilbyder fri fragt ved køb over en bestemt pris. Det kan eksempelvis være ved køb over 500 kroner eller ved køb over 1000 kroner. Men når de så vælger at tilbyde en kode der giver fri fragt, så får man eksempelvis fri fragt uanset købets størrelse.

Der er også mange af de sider, som normalvis ikke har fri fragt, heller ikke ved køb over et bestemt beløb, som vælger at benytte sig af denne form for rabatkoder.

Rabatkoder der giver dig ekstra ting i kurven

Der er også nogle firmaer, der vælger at lave en rabatkode, som ved køb giver dig en gratis gave med.

Det kan eksempelvis være et smykkefirma, som giver dig et sæt øreringe med ved køb over 500 kroner, og ved brug af rabatkoden. Det kan også være et tøjfirma, som giver en gratis pung eller halstørklæde med i købet.

Denne type rabatter er ofte udstedt i et begrænset antal. Det betyder måske, at det kun er de første 50 eller de første 500 der får en gratis ting med i købet.

Det er en meget normal måde at benytte rabatter på, for nystartede firmaer, som ønsker at give deres første kunder en ekstra lille ting, som tak for handlen.

Det er kun fantasien der sætter grænser for, hvordan man kan benytte koder, og her på hurtigrabat.dk, finder du et stort udvalg af mange forskellige rabatkode-typer, og indenfor mange forskellige kategorier. Vi har altid flere hundred koder tilgængelig til mange forskellige virksomheder.

Så vil du spare penge, have ekstra ting med i købet, gratis fragt eller lignende, så skal du finde din næste rabatkode her på siden.