Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Spar op til 50 %: hummel KIDS i Aalborg fejrer EM med store rabatter

Af Emil Kjær Jørgensen

På lørdag går det endelig løs for det danske herrelandshold til EM, når de møder Finland på hjemmebane i Parken.

Deltagelsen i en EM-slutrunde kræver naturligvis, at hele familien er klædt i rød-hvide farver fra top til tå – og bare rolig, det er ikke for sent, hvis en eller flere i familien lige mangler en spillertrøje. et halstørklæde, en bold eller en klaphat.

Vi er nemlig så heldige, at trøjesponsoren for Danmark, hummel, har et børneunivers på hele 100 kvm. i Aalborg Storcenter under navnet hummel KIDS.

Spar op til 50 %: hummel KIDS i Aalborg fejrer EM med store rabatter

Hele familien kan blive klædt på i rød-hvide farver

Butikschef Pia Schiønning Mortensen og Co. har klistret den flotte butik til i rød-hvide farver og ikke mindst masser af tøj og merchandise, der går lige i de rød-hvide hjerter.

“Normalt sælger vi jo kun tøj til børn i alderen 0-12 år, men alle vores EM-styles kan man få i både børne- og voksenstørrelser, så der er rig mulighed for, at hele familien kan komme i slutrunde-stemning” fortæller Pia.

I butikken i Aalborg Storcenter kan man både købe spillertrøjer, shorts, halstørklæder, bolde og så naturligvis body’er og sommerdragter til de helt små i rød-hvide farver, så hele familien kan heppe på Danmark.

Men det bliver bedre endnu.

Spar op til 50 %: hummel KIDS i Aalborg fejrer EM med store rabatter

Spar op til 50 % på forårsvarer

For udover at gå EM-amok i butikken, så har hummel KIDS også startet deres store SALE i denne uge, hvor der virkelig bliver banket nogle procenter af priserne – på både tøj og sko.

“Vores forårsfarver er sat ekstra ned, og man kan spare op til 50 % på masser af forskellige styles,” lover Pia Schiønning Mortensen.

Har du endnu ikke haft mulighed for at besøge hummel KIDS i Aalborg Storcenter, har du en både sjov og spændende shoppingoplevelse til gode.

Hummel KIDS er designet som et stort børneunivers, hvor sko, tøj og accessoires tager udgangspunkt i både fashion, sport, leg og bevægelse.

Når du træder ind i butikken, kan du tydeligt se, at den er indrettet på børnenes præmisser, hvor der er plads til at gå på opdagelse. Og har du ikke børn, så drømmer du i hvert fald straks om at få det.

Spar op til 50 %: hummel KIDS i Aalborg fejrer EM med store rabatter

En shoppingoplevelse ud over det sædvanlige

Rent visuelt står detaljerne nærmest i kø i butikken, hvor øjnene kan lade sig fange af alt fra Aalborg-streetart på væggene, gynger hængende ned fra loftet, sæder designet som stadionsæder med underskrifter fra Niclas Landin og Thomas Gravesen – og naturligvis masser af fede trøjer fra både landshold og klubber.

Der er også masser af rum til at børnene kan lege, og undervejs i shoppingen kan de have det sjovt med alt fra en MySelfie-box (naturligvis i børnehøjde), et hinke-møbel i hummel-farver og en maskine med guldmønter – som kan indløse lidt sunde snacks ved kassen.

Spar op til 50 %: hummel KIDS i Aalborg fejrer EM med store rabatter

Hummel KIDS sælger tøj til børn i alderen 0-12 år og fra størrelse 56-152, og det er især blevet populært på grund af den perfekte balance mellem komfortabelt tøj og fashion.

Du finder hummel KIDS i Aalborg Storcenter i den blå gade.

Del artikel

Andre læser også