Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Trodser Corona-krisen: Stort nordjysk spa-hotel fremrykker million-investeringer

Af Line Julsgaard

Først den ene vej- så den anden vej.

Det har været alt andet end let at være i hotelbranchen i 2020, hvor restriktioner efterhånden har ændret sig så mange, at det ikke kan tælles på to hænder.

Det gælder især også for det kendte spa-og wellness Hotel Viking 35 minutters kørsel fra Aalborg i Sæby.

Nedlukningen af Nordjylland tvang igen Viking for anden gang i år at lukke helt ned.

Det var så planen, at det skulle vare frem til 3. december, men regeringen besluttede så i torsdags at ophæve særlige restriktioner i det nordjyske.

“Det har ikke været let at planlægge efter, men vi gør vores allerbedste hele tiden. Vi åbner derfor op igen på fredag d. 27. november,” forklarer Brian Fabricius, direktør for Hotel Viking.

Trodser Corona-krisen: Stort nordjysk spa-hotel fremrykker million-investeringer

 

Udnytter tiden og fremrykker investeringer

Værelserne står lige nu tomme, og vandet ligger brak i spaen hos Hotel Viking i Sæby. Nok er gæsterne hjemsendte, men vikingerne løber stadig stærkt på hotellet.

For her udnytter de tiden under den nordjyske nedlukning til at sætte gang i en større renovering af spa og værelser, som ellers først var planlagt til næste år.

Hvor mange andre hoteller bløder og dropper planer for fremtiden, så trykker man i stedet speederen i bund og fremrykker investeringer for adskillige millioner kroner.

“Den seneste nedlukning har vi valgt at bruge effektivt. Det er langt nemmere at renovere vores værelser og spa, når vi alligevel skal holde lukket.

De investeringer, der var planlagt i 2021, er rykket frem, så vi går i gang nu,” fortæller direktør Brian Fabricius til MigogAalborg.

Med investeringen planlægger Hotel Viking at komme styrket ud fra nedlukningen, der ellers giver mange nordjyske virksomheder svære kår.

Trodser Corona-krisen: Stort nordjysk spa-hotel fremrykker million-investeringer
Brian Fabricius er en af Danmarks yngste hoteldirektører

Den hurtige beslutning: Vi udvider spaen

Da statsminister Mette Frederiksen lukkede syv nordjyske kommuner ned, herunder Frederikshavn Kommune, som spahotellet i Sæby hører under, skulle der tænktes hurtigt – og det blev der.

For på kun tre timer blev planerne ændret, og en tidsplan rykket frem med gevaldige skridt.

“Vi besluttede os med det samme for at renovere. Det skulle gå hurtigt, så alle mand arbejder for samme mål: At gøre Hotel Viking til en endnu bedre oplevelse for vores gæster i fremtiden,” fortæller Brian Fabricius.

Gæsterne på Hotel Viking kan med renoveringen se frem til et udvidet spaområde og ekstra lækre værelser efter genåbningen.

Gang i boblerne igen

Trods nedlukningen af Nordjylland har Hotel Viking altså alligevel valgt at investere, så de kan give gæsterne luksuriøse spaoplevelser, når de igen kan komme på spaophold.

“Vi fik langt større opbakning fra vores gæster, end vi kunne imødekomme, da vi åbnede op igen efter første nedlukning.

Derfor vil vi gerne udvide spaen og gøre værelserne endnu mere indbydende. Fra 4. december regner vi med, at alt står snorlige, og Hotel Viking fremstår bedre end nogensinde,” siger den optimistiske direktør.

De kommende gæster på Hotel Viking kan se frem til renoverede værelser, varme bobler i spaen og kolde bobler i glasset.