ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Hotel Viking skyder Spasæson i gang: Flere vilde tilbud til det kolde efterår

Af Michael Qureshi

Regnen og blæsten er så småt ved at afløse en historisk lækker sommer i Aalborg.

Nu går vi de koldere og mørkere tider i møde. Der bliver masser af dage, hvor man allermest bare har lyst til lyse, lækre og varme oplevelser.

Den har Nordjyllands største spahotel Hotel Viking allerede regnet ud. Derfor har de valgt at skyde Spasæsonen i gang med et brag.

Store besparelser på ophold og spaoplevelser

Med en række vilde tilbud med store besparelser på ophold og spaoplevelser, så håber de, at mange aalborgensere, nordjyder og øvrige gæster allerede nu køber et gavekort, som de så kan have liggende til det helt rette tidspunkt.

“Spasæsonen starter historisk set her til september og slutter til april, når vejret igen begynder at blive godt. Nu ser vi ind i endnu en lang og mørk vinter – og her vil vi gerne bidrage med nogle højdepunkter på de meget kolde og mørke dage.

Derfor har vi fra den 3. september og 14 dage frem helt fantastiske tilbud på spaophold, spa & brunch, Wellness og meget mere,” siger direktør Brian Fabricius på Hotel Viking til MigogAalborg.

Hotel Viking skyder Spasæson i gang: Flere vilde tilbud til det kolde efterår Hotel Viking skyder Spasæson i gang: Flere vilde tilbud til det kolde efterår

Alle trænger til en god spaoplevelse

På et eller andet tidpunkt i løbet af vinteren trænger alle til at indløse et gavekort til 32 graders varme, spa på tagterassen med udsigt over havet, massage, lækker middag eller bare en god ven og en skøn brunch.

“Vi sørger for, at I kan få sikret jer gode oplevelser, som f.eks. et helt døgn, hvor I blot skal læne jer tilbage uden at skulle tænke på madlavning, opvask, børn, hunden, katten, huset og lade os tage over med service i topklasse.

Vi har oplevelser på hylden, som er ”først til mølle” tilbud, og nogle der kan købes i ro og mag på webshoppen i løbet af de 14 dage,” siger Brian Fabricius.

Hotel Viking skyder Spasæson i gang: Flere vilde tilbud til det kolde efterår Hotel Viking skyder Spasæson i gang: Flere vilde tilbud til det kolde efterår

Lige nu er der hele 12 fantastiske sæsontilbud

Eksempelvis

SÆSONSTART – WEEKENDSPA OG OVERNATNING FOR 2 – BUSINESSCLASS
Førpris: 1895 kr.
Sæsonpris: 1290 kr.

SÆSONSTART – WEEKENDSPA OG OVERNATNING FOR 2 – STANDARD
Førpris: 1595 kr.
Sæsonpris: 1090 kr.

SÆSONSTART – SPABRUNCH FOR 2
Førpris: 790 kr.
Sæsonpris: 495 kr.

SÆSONSTART – SIF SPAOPHOLD FOR 2 – WEEKEND
Førpris: 2790 kr.
Sæsonpris: 2390 kr.

Tjek alle de gode tilbud samlet lige her – her kan du også booke direkte 

Del artikel