ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kæmpe rejseportal kårer: Hotel Fårup i Top 5 over Danmarks bedste hoteller

Af Michael Qureshi

Tripadvisor er verdens største rejsehjemmeside med millioner af besøg hver eneste dag.

Her finder rigtig mange mennesker verden over hoteller til deres rejser. Derfor er de naturligvis stolte i Fårup Sommerland over en virkelig fornem anerkendelse.

Midt i februarkulden kan Fårup Sommerland lune sig ved nyheden om, at parkens blot tre år gamle hotel har indtaget fjerdepladsen på en liste over de 25 bedste hoteller i Danmark.

TripAdvisor har netop uddelt Travelers’ Choice Awards og har, på baggrund af gæsteanmeldelserne, kåret de 25 bedste hoteller i Danmark i 2019.

Her lander Hotel Fårup på en fornem 4. plads kun overgået af Bandholm Hotel på Lolland, og de to københavnske hoteller: Hotel D’Angleterre og Nimb Hotel. Travelers’ Choice er den højeste anerkendelse som tildeles fra TripAdvisor.

“Vi er naturligvis helt vildt stolte af anerkendelsen fra Tripadvisor, der jo er baseret på gæsternes vurderinger af oplevelsen hos os.

Det er en kæmpe cadeau til vores medarbejdere på hotellet og i parken – det er jo dem, som i høj grad løfter oplevelsen og gør Hotel Fårup til noget unikt for vores gæster,” siger Per Dam, administrerende direktør, Fårup Sommerland.

Kæmpe rejseportal kårer: Hotel Fårup i Top 5 over Danmarks bedste hoteller

Både for børnefamilier, forretningsfolk og private arrangementer

Det firestjernede Hotel Fårup, der ligger midt i den populære forlystelsespark, er kendetegnet ved tematiserede værelser, hvor parkens skovtema er trukket med ind på samtlige hotelværelser.

Når forlystelsesparken holder åbent i sommerhalvåret og efterårsferien, er børnefamilierne de primære gæster på hotellet, men der er også stigende aktivitet udenfor sæsonen.

“Hotellets primære målgruppe er naturligvis børnefamilierne, som besøger os i sommerhalvåret, hvor Fårup Sommerland efterhånden har vokset sig så stort, at det kræver to dage at komme igennem alle forlystelserne og Danmarks største vandland.

Dog ser vi at interessen for at holde møder, konferencer og private arrangementer som ex. konfirmationer og runde fødselsdage på Hotel Fårup også udenfor sæsonen er vokset ganske markant over de seneste år,” siger Per Dam.

På grund af væksten udenfor sæsonen har man til den kommende sæson valgt at investere i nye mødefaciliteter, der står klar til indvielse i den kommende uge.

Derudover har Hotel Fårup oplevet gæster i sæsonen, der gerne vil have lidt ekstra plads under deres ophold på hotellet, og derfor har man investeret i nye hotelsuiter, der står klar til parkens åbning til påske.

Det sjette bedste Hotel til service

Udover den flotte placering som fjerdebedste danske hotel, har Hotel Fårup desuden hentet en sjetteplads i kategorien “Top 25 over danske hoteller med den bedste service”.

Her er de 25 bedste hoteller i Danmark baseret på gæsteanmeldelser på Tripadvisor

 1. Bandholm Hotel, Lolland
 2. Hotel d’Angleterre, København
 3. Nimb Hotel, København
 4. Hotel Fårup, Blokhus
 5. Andersen Boutique Hotel, København
 6. Villa Provence, Århus
 7. Montra Hotel Sabro Kro, Århus
 8. Hindsgavl Slot, Middelfart
 9. Hotel Hesselet, Nyborg
 10. 71 Nyhavn Hotel, København
 11. Hotel Koldingfjord, Kolding
 12. Hotel Randers, Randers
 13. Hotel Kong Arthur, København
 14. Hotel Amerika, Hobro
 15. Absalon Hotel, København
 16. Stella Maris – Hotel de Luxe, Svendborg
 17. Hotel Europa, Aabenraa
 18. Crowne Plaza – Copenhagen Towers, København
 19. Comwell Kellers Park & Spa, Vejle
 20. Scandic Regina, Herning
 21. Gl. Skovridergaard, Silkeborg
 22. Ruths Hotel, Skagen
 23. Copenhagen Mariott, København
 24. Benniksgaard Hotel, Sønderborg
 25. Hotel Opus, Horsens

Del artikel