Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Hjælp danskerne med at sikre dem de bedste pensionsordninger

Af Annoncør

Er du i tvivl om, hvorvidt du har det rette job? Interesserer du dig for økonomi og pensionsordninger, og kunne du tænke dig at gøre en reel forskel for tusindvis af danske arbejdstagere?

Annoncør betalt indhold leveret af Elead.dk

Så kan du med fordel udnytte chancen og få job hos APC Forsikringsmæglere A/S

Her i denne artikel kan du læse meget mere om, hvem APC Forsikringsmæglere A/S er, og hvorfor det lige netop er her, du bør søge arbejde. 

Gør en forskel for de danske pensionstagere

Rigtig mange af os danskere kommer i løbet af vores karriere i tvivl om, hvorvidt vi befinder os på den rigtige arbejdsplads, og om vi overhovedet befinder os i den rigtige branche. I rigtig mange tilfælde skyldes det dårlige arbejdsforhold på den enkelte arbejdsplads, men i mange andre tilfælde kan det også skyldes vores egen udvikling og nye måder at anskue tilværelsen på. Det er sundt at tage sit arbejdsliv op til revision, på den måde for hele tiden at sikre sig, at man er der, hvor man skal være. 

Samtidig er det dog også vigtigt, at man reagerer, hvis man opdager, at noget ikke er, som det bør være. Det kan for eksempel være, at du i dag arbejder i et pensionsselskab, og du ville ønske, at du kunne give dine kunder en anden rådgivning, end den du i dag kan tilbyde, fordi du ikke kan anbefale kunderne at skifte pensionsselskab. I disse situationer er det vigtigt at beholde sin integritet, for dine kunder vil kunne mærke, at du ikke selv har tillid til den rådgivning, du kommer med. 

Det er her, APC Forsikringsmæglere kommer ind i billedet. Ved at få job hos dem vil du kunne gøre en reel forskel for de tusindvis af danske pensionstagere, som du ved ikke har den mest optimale pensionsordning. 

Hvem er APC Forsikringsmæglere?

APC Forsikringsmæglere er Danmarks største mægler af pension. Der er tale om en virksomhed, der har specialiseret sig i at tilbyde uvildig rådgivning til deres kunder, og på den måde hjælper de danske pensionstagere med at sikre, at de har den mest optimale pensionsordning på markedet. 

Fordi der er tale om en uvildig pensionsrådgiver, så har deres kunder også frit valg på alle hylder, når det kommer til at vælge pensionsselskab. APC Forsikringsmæglere har nemlig ingen økonomisk interesse i, at deres kunder vælger en bestemt pensionsløsning eller et bestemt pensionsselskab. 

Samtidig hjælper de deres kunder med at opnå store besparelser på de skjulte gebyrer og omkostninger, der typisk følger med en pensionsordning, og på den måde kan de sikre, at deres kunder således får flere penge sat ind på deres pensionsopsparing. 

Derudover sørger virksomheden for løbende at overvåge og holde øje med kundernes pensionsordninger, så de hele tiden kan sikre, at kunderne har de rette løsninger – også selvom markedet, priserne og vilkårene ændrer sig med tiden. 

Kunne du tænke dig at blive klogere på, hvad APC Forsikringsmæglere er for en virksomhed, og hvordan de arbejder for deres kunder? Se video om APC Forsikringsmæglere på Youtube og bliv klogere på din – måske – kommende arbejdsplads, hvor du kan gøre en reel forskel for dine kunder. 

Få en større arbejdsglæde og nyd godt af din nye energi

Mange tænker ikke over, at vores arbejdsglæde, eller mangel på samme, faktisk i høj grad påvirker vores fritid. Med en større arbejdsglæde kan du blandt andet få fornyet energi, som både du selv og din familie vil kunne nyde godt af. Når du ved, at du er havnet det rigtige sted, vil du blandt andet have mulighed for at: 

  • holde fri når du har fri
  • være mentalt tilstede sammen med familien
  • få mere overskud
  • undgå stress og depression
  • hvile mere i dig selv
  • lære at slappe ordentligt af
  • undgå at se arbejde som en sur pligt

Gør derfor op med dig selv og mærk, om du er der, hvor du gerne vil være.