ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Nordjyske ambitioner: Lars Larsen Resort renoverer spa-område for millioner

Af Redaktionen

Håndværkerne har travlt på Himmerland Golf & Spa Resort, hvor en omfattende renovering af hotellets værelser har stået på siden januar.

Nu skal resortets populære spa- og wellnessområde også renoveres.

Blot en uge efter sin første arbejdsdag som administrerende direktør for Himmerland Golf & Spa Resort, affyrede Mark Bering startskuddet til en omfattende renovering af hotellets 60 værelser.

Der er afsat i alt 16 millioner til renoveringen, som strækker sig indtil maj, hvor værelserne blandt andet skal stå klar til at huse en række af verdens største golfstjerner til Europa Tour-turneringen, Made in Denmark.

Stærkt samlet helhedsbillede

Nu har den nye direktør også igangsat en renovering af Nordic Spa – resortets spaområde:

“Det glæder mig, at vi nu kan følge værelsesrenoveringen op med en fornyelse af Nordic Spa, som vil bidrage yderst positivt til det samlede helhedsbillede af Himmerland Golf & Spa Resort som rammen for ferieophold og konferencer,” lyder det fra adm. direktør hos Himmerland Golf & Spa Resort, Mark Bering.

Renoveringen omfatter en række forbedringer af hotellets badeland og wellnessområde.

Derudover kan kommende gæster se frem til at slænge sig i nyt inventar, der leveres af Lars Larsen Group-virksomheden Interior Direct, som er specialiseret inden for design af hoteller.

Nordjyske ambitioner: Lars Larsen Resort renoverer spa-område for millioner

Stort tilløbsstykke

Nordic Spa er et af Himmerland Golf & Spa Resorts helt store tilløbsstykker, som hvert år besøges af op mod 10.000 gæster foruden resortets andre besøgende:

“Interessen for spa og wellness er eksploderet inden for de seneste år.

Det mærker vi også tydeligt her i Himmerland, hvor spaafdelingen faktisk udgør vores primære produkt i perioden september til marts, siger Mark Bering og fortsætter:

“Erfaringerne viser også, at danskerne er villige til at rejse langt for en god og afslappende wellnessoplevelse, og det er derfor afgørende, at vi formår at udvikle vores faciliteter, så vi fortsat kan være konkurrencedygtige og bevare et attraktivt produkt, som gæsterne gerne vil køre efter.

Nordic Spa og badelandet slår dørene op efter renoveringen mandag den 15. april.

Del artikel