Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Helt særlig oplevelse: HiFi Klubben holder koncert i mørke

Af Emil Kjær Jørgensen

Når vi går til koncerter i Aalborg, er vi vant til at blive bombarderet med indtryk – både fra omgivelserne, scenelyset, publikum, koncertsal og meget, meget mere.

På torsdag den 15. november kan man prøve noget helt nyt.

For at udfordre måden, vi lytter på, inviterer HiFi Klubben i Slotsgade til en gratis intimkoncert, hvor det hele foregår i mørke og uden andre forstyrrelser.

Det bliver med den lokale artist Jens Jepsen.

“Ved at afholde en mørklagt koncert med en lokal upcoming kunster vil vi give folk en unik lytteoplevelse.

Vi dæmper lyset i butikken, giver publikum en natmaske for øjnene, og samtlige mobiltelefoner bliver slukket,” siger Martin Kjær Skou, der er ansvarlig for LYT I MØRKET hos HiFi Klubben i Aalborg, i en pressemeddelelse.

Vi skal lytte mere

En undersøgelse, som YouGov lavede for HiFi Klubben tidligere på året i forbindelse med kampagnen Welcome Listeners, viser, at 89 procent af borgerne i Region Nordjylland kommer i bedre humør af at høre musik, og samtidig vil 39 procent ønske, de havde mere tid til at lytte til musik.

HiFi Klubben i Aalborg ønsker at adressere udviklingen og inspirere til mere fokuseret lytning, og med LYT I MØRKET byder de bogstaveligt talt lytterne velkommen.

“Vi lytter for lidt til hinanden, og mange af os er også holdt op med at lytte til musikken, der ofte er skubbet i baggrunden som et lydtapet, der kører døgnet rundt.

Hver gang vi virkelig lytter efter – lytter til vores børn, til os selv og hinanden – er det et skridt i den rigtige retning. Ud over at give en god lytteoplevelse håber vi med de intime koncerter at inspirere folk til at fordybe sig i musikken, siger Martin Kjær Skou.

LYT I MØRKET løber af stablen hos HiFi Klubben på Slotsgade i Aalborg torsdag den 15. november. Dørene åbner klokken 19.00. Der skal reserveres plads på forhånd. Efter først til mølle-princippet kan alle interesserede tilmelde sig gratis via dette link.

Del artikel

Andre læser også