Nytår i Aalborg: Her er vores bud på den bedste nytårsmenu i Aalborg

Skrevet af: Line Lindhardt Jensen

Opdateret 9. november 2020

OBS! Stederne har betalt for at have bestillings-informationer i artiklen. Stederne står i alfabetisk rækkefølge

Applaus & NAM

Pris: 495 kr. pr. kuvert.
Bestil inden d.1/12 og få 10% rabat på den samlede regning.

Applaus & NAM er gået sammen om en nytårsmenu. Her får du fire forskellige snacks og derudover en fire retter menu bestående af blandt andet: carpaccio, nytårs torsk, kalvemørbrad og en mousse på citron verbena og vanilje.

Kontakt: kitchen@restaurantapplaus.dk eller 71728181

Bistro V

Pris: 295 kr. pr. kuvert.

Bistro V tilbyder en fire retters menu. Menuen består af: Bagt torsk m. jordskok, skadyrssauce & urter – Røget unghaneterrine med syltede løg, maltflager & mild sennep – Dansk oksemørbrad, persillerod, persillepurè, gratineret kartoffel & bordelaise – Hvidchokolade med, ristede mandler, lemoncurd, passion & marengs. Inklusiv brød, og derudover en masse forskellige tilkøbsmuligheder.

Kontakt: aalborg@v-bistro.dk eller 98164000

Caféministeriet

Pris: 185 -395 kr. pr. kurvert.

Caféministeriet tilbyder en nytårsmenu ud af huset. 5 serveringer – 4 lækre retter samt tre slags hjemmelavede petit fours til kaffen til 365 kr. pr. person. Menuen indeholder: Jomfruhummerbisque, Grillet andebryst, Kalvefilet, Chokoladetærte og Hjemmelavede petit fours.

Derudover tilbydes en børnemenu med blandt andet “byg selv” burger og pandekager til 185 kr. pr. person.

Menuerne skal bestilles til minimum fire personer, og antal er bindende og kan ikke ændres.

Kontakt: mad@cafeministeriet.dk eller 98194050

Fandanko

Pris: 379 kr. pr. kuvert.

For 13. år i træk præsentere FANDANKO deres populære nytårsmenu.
Traditionen tro, består menuen af 4 skønne serveringer, der alle er gjort klar således, at du kun skal bruge et minimum af tid i køkkenet.

Du får: Snack til nytårstalen, forret bestående af nytårstorsk, hovedret bestående af kornfodret Black Angus oksemørbrad og til dessert en duet af to slags chokolademousse.

Derudover er det muligt at tilkøbe to retters børnemenu, ‘dagen derpå’-menu, gourmetpizza til natmaden, og en glutenfri eller vegetarisk nytårsmenu.

Kontakt: info@fandanko.dk eller 98162211

Fusion

Pris: 255 – 455 kr. pr. kuvert.

Restaurant Fusion tilbyder i år en velsmagende 4 retters nytårs take away menu med udsøgte råvarer og en sushipakke bestående af 6 forskellige varianter af maki og uramaki.

Kontakt: info@restaurantfusion.dk eller 35123331

Prinses Juliana

Pris: 355 kr. pr. kuvert.

Gastronomisk assistance nytårsaften. Lad Prinses Juliana hjælpe med det gastronomiske på nytårsaften. Menuen er klargjort og lige til at anrette og der medfølger en udførlig skriftlig vejledning, så alt er lige til at gå til. Nemmere kan det ikke være at imponere dine gæster på årets sidste aften.

Du får en fire retters take away nytårsmenu med en appetizer bestående af rørt varmrøget laks , jordskokkesuppe & torsk til forret, oksemørbrad til hovedret, og gateau marchel til dessert. Derudover er der mulighed for tilkøb af tre slags oste og kransekage.

Bestilling skal foregå via mail: mail@prinsesjuliana.dk eller 98 11 55 66

La Bottega

Pris: 395 – 465 kr. pr. kuvert.

Ved La Bottega tilbyder til nytårsaften en italiensk 3 eller 4 retters menu med appetizer til begge menuer. Menuen kan indeholde: Jomfruhummer tatar, dampet torskerygge, hjemmelavet speghetti alla chitarra, oksemørbrad, 4 slags italiensk ost og chokolade/pære kage.

Bestilling skal foregå via mail: info@la-bottega.dk

Martin Kok

Pris: 315 – 345 kr. pr. kuvert.

I 2018 åbnede Martin Koks helt nyistandsatte køkken i landlige omgivelser i Sindal. Derudover har Martin de seneste 7 år haft stor succes med sin nytårsmenu, og igen i år tilbyder han en nytårsmenu. Vælg mellem tre eller fire retter.

Kontakt: martinkok@outlook.dk eller 20605393 / 20603437

Mortens Kro

Pris: 398 – 2698 kr. pr. kuvert.

En stolt tradition er nytårs galla på Mortens kro og de lover en særlig nytårsaften. I 2020 har de valgt at gøre nytårs gallaen mere eksklusiv og tryg med store borde og god plads mellem bordene – og deraf færre pladser så vi anbefaler at bestille i god tid – din reservation er først bekræftet når du har købt billetter i deres webshop.

Kontakt: karina@mortenskro.dk eller 98124860

MUMS

Pris: 395 kr. pr. kuvert.

MUMS nytårsmenu byder på en kombination af lokale ingredienser og gode råvarer. Vi har igen i år
kombineret en nytårsmenu der sætter fokus på de mange gode lokale råvarer, som vi har her i Nordjylland.

Du skal kun bruge minimal tid til opvarmning og anretning af maden, så har du overskud til at nyde en aften i gode venners lag.

Kontakt: mums@gvdnet.dk eller 98125017

NAM & Applaus

Pris: 495 kr. pr. kuvert.
Bestil inden d.1/12 og få 10% rabat på den samlede regning.

Applaus & NAM er gået sammen om en nytårsmenu. Her får du fire forskellige snacks og derudover en fire retter menu bestående af blandt andet: carpaccio, nytårs torsk, kalvemørbrad og en mousse på citron verbena og vanilje.

Kontakt: kitchen@restaurantapplaus.dk eller 71728181

San Giovanni

Pris: 349 kr. pr. kuvert.

San Giovanni har igen i år fornøjelsen af at tilbyde en komplet forberedt nytårsmenu ud af huset. Forretten er en anretning med små lækre antipasti/tapas der kommer individuelt anrettet i bokse.

Alt er anrettet i engangsemballage klar til anretning på jeres egne fade og tallerkner. Brødet er forbagt og skal bages færdig. Til hovedretten er der en vejledning med ift. opvarmning.

Der er også mulighed for at tilkøbe dessert, mere brød, vine og natmad via. linket nedenfor

Kontakt: sangiovanni@sangiovanni.dk eller 98113755

Scheelsminde

Pris: 395 – 545 kr. pr. kuvert.

På Scheelsminde hos Familien Bühlmann har de gjort sig umage for at lave en lækker nytårsmenu til dig og dine gæster. Deres dygtige køkkenchefer fra Hotel Scheelsminde og Nørre Vosborg, Christian og Benjamin, har sammensat en eksklusiv menu bestående af sæsonens bedste råvarer, så du kan læne dig tilbage og nyde aftenen med dem du holder af.

Bühlmanns Nytårsmenu fås i 3 variationer: som 3-retters, 4-retters eller den helt store pakke med snacks, 4 retter, caviar og kransekage. Du vælger, hvad der passer bedst til din nytårsfest.

Kontakt: Scheelsminde@scheelsminde.dk eller 98183233

Simon’s

Pris: 299 – 379 kr. pr. kuvert.

Nytårsmenuen fra Simon’s består af snacks, forret/mellemret, hovedret og dessert.

3 retter: 299 kr. pr. kuvert
4 retter: 349 kr. pr. kuvert
4 retter + snacks: 379 kr. pr. kuvert.

Kontakt: info@simon-s.dk eller 42248162 

Skagen Fiskerestaurant

Pris: 385 – 625 kr. pr. kuvert.

Skagen Fiskerestaurant tilbyder en nytårs take away. Den kan indeholder både østers, jomfruhummere, klassisk hummerbisque, et skaldyrsfad eller I kan gå all in med et skaldyrsfad all inklusive.

Kontakt: 98903544

SMAEK

Pris: 295 kr. pr. kuvert.

Hos SMAEK får du en tre retters menu m. Asian style laks, Kalvemørbrad i soufflé og Chokoladefondant.

Kontakt: 98903544

Victors Madhus

Pris: 275 – 365 kr. pr. kuvert.

Victors Madhus er et madkoncept, hvor du får skøn mad til små priser, men helt uden at spare på kvaliteten. Vi har fjordudsigt, selvbetjening og lækker mad – også som takeaway.

Maden tilberedes af gode råvarer, men koster ikke alverden, for vi har sparet tjenerne væk. I stedet har vi dygtige kokke og en dejlig placering ved havnefronten i Nørresundby.

Kontakt: info@victorsmadhus.dk