Helt særligt event: Liverpool-legender holder talkshow i Aalborg

Skrevet af: Michael Qureshi
Bruce Grobbelaar (tv) kommer til Aalborg
Bruce Grobbelaar (tv) kommer til Aalborg

Der er rigtig mange Liverpool-fans i Danmark og selvfølgelig her i Aalborg.

Så der er virkelig noget at glæde sig til, når Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) åbner dørene 18. februar 2021 til et fodboldarrangement i særklasse med de to tidligere Liverpool-legender Bruce Grobbelaar og Alan Kennedy.

Med sig har de sangeren Jamie Webster, der leverer Liverpool-sangen You’ll Never Walk Alone.

Liverpool er på kurs mod deres første engelske mesterskab siden 1990, og i starten af næste år er der så gensyn med to af klubbens legender her i Aalborg.

Scenen er indrettet som et fodboldstudie

To af de største Liverpool-fodboldlegender gennem tiden, målmanden Bruce Grobbelaar og venstrebacken Alan Kennedy, lægger vejen forbi Aalborghallen 18. februar 2021 kl. 19, som en del af deres turné ”Liverpool – Legends on Tour”.

Setuppet er i sand fodboldstil med scenen indrettet som et fodboldstudie, hvor de to legender bliver interviewet i afslappet stil af journalisten Daniel Sichlau.

Det er lagt op til to ’halvlege’ fyldt med videoklip, anekdoter og gode historier om de tidligere spilleres tid hos ”The Reds”.

Sangeren Jamie Webster leverer i løbet af aftenen Liverpool-sangen You’ll Never Walk Alone, der har givet genlyd på Anfield siden 60’erne, og mon ikke salen i Aalborg kommer til at lyde ligesom et stadion med fællessang på lægterne. J

amie Webster har haft stor succes med at optræde med Liverpool-sange i sin hjemby under titlen ’BOSS Night’, og for øjnene af intet mindre end 60.000 tilskuere gav han koncert forud for Champions League finalen Liverpool-Tottenham i 2019.

Mulighed for at møde legenderne

Bruce Grobbelaar og Alan Kennedy er to af de navne, der står helt skarpt for fodboldfans med interesse for engelsk og europæisk fodbold i 1980’erne.

Bruce Grobbelaar var målmand i Liverpool i perioden 1980-1994 og er anerkendt som en af verdens bedste målmænd.

Han er kendt for sin helt særlige spillestil, men også for sin udadvendte personlighed, der ligeledes gør ham til en af nutidens mest flamboyante og vellidte personer indenfor fodbold.

Venstrebacken Alan Kennedy, ’Barney’, spillede i Liverpool 1978-1986.

Han er særligt kendt for at levere det vindende mål i Champions League finalen mod Real Madrid i 1981, og i løbet af sin tid i Liverpool var han ofte at finde på forsiden med sine bedrifter på banen, der var med til at sikre Liverpool flere titler i både engelsk og europæisk fodbold i spilleperioden.

Som en del af showet vil det være muligt for publikum at stille spørgsmål til de to kendte spillere, men det er ikke kun på scenen, de kan se frem til at opleve fodboldlegenderne.

Efter showet vil der være mulighed for at møde dem begge samt at få autografer og billeder. Så det er med at finde fodboldtrøjer m.m. frem, så de kan blive signeret.

Billetter til Liverpool – Legends on Tour i Aalborghallen 18. februar 2021 kl. 19.00 går i salg mandag 22. juni kl. 10 og kan købes i AKKC’s billetkontor tlf. 9935 5566 eller via akkc.dk og ticketmaster.dk. Billetprisen er O: 330 kr. A: 290 kr. B: 270 kr. C: 240 kr. D: 220 kr. inkl. gebyr. Showet er en del af AKKC’s Spar2 ordning.

Tapas Festival i denne uge

Få lækker Tapas for 2 personer for 155 kr. Vi forlænger vores Tapas Festival, så du i perioden 15.-21. juni kan få Tapas 2 Go fra steder som Penny Lane Café, Good Life Society m.fl. Læs mere her