Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Helt ny sæson: Aalborgensisk mægler bliver ekspert på Hammerslag

Af Nathalia Hentze Nielsen

I aften klokken 20.00 får den 29. sæson af Hammerslag premiere på DR.

Boligprogrammet, hvor to hold gætter priser på ejendomme rundt omkring i Danmark og udlandet, er ét af DR’s mest populære og hyggeligste TV-programmer.

Uden tvivl fordi at deltagerne og værten har så godt et indbyrdes forhold, at der ikke er langt fra grin og kække kommentarer.

I denne sæson er der flere nyheder, der er værd at lægge mærke til; Sofie Østergaard er ny vært, holdene består af én mægler og én håndværker, og så er der en aalborgenser med.

27-årige Camilla Weidinger er mægler og medindehaver af en mæglerbutik i Aabybro, og hun er det nyeste skud på stammen i Hammerslag.

Sammen med makkeren Jacob Carlsson har hun blandt andet vurderet huse i Ribe og på Fanø, og i aftenens program handler det om villarenoveringer i Randers.

Helt ny sæson: Aalborgensisk mægler bliver ekspert på Hammerslag
Privatfoto

Fra casting i Odder til Málaga på én dag

At være med i Hammerslag har længe været en drøm for mægleren, men som hun forklarer er der langt mellem åbninger i ekspertrollerne.

“Deltagerne er med i meget lang tid, så det er nærmest umuligt at komme med. Det kan kun lade sig gøre, hvis der er en, som stopper,” fortæller Camilla til MigogAalborg.

Ovenikøbet skal det være den “rette”, der stopper, da deltagerne skal repræsentere forskellige dele af Danmark.

“I efteråret stoppede Lea efter 6 år, og da hun er fra Sønderjylland, sendte Hammerslag en mail til alle mæglere i Danmark og sagde, at de havde brug for en jysk kvinde.

Det var der selvfølgelig mange, der havde lyst til, og jeg ringede med det samme,” forklarer hun.

Camilla imponerede i sådan en grad, at hun blev kaldt til casting i Odder, hvor hun skulle optage et afsnit for at se, hvordan hendes kemi med Jacob var, og hvordan hun tog sig ud på kamera.

“Det besværlige var, at jeg på daværende tidspunkt var på familieferie, så jeg endte med at tage hjem fra Spanien for at være til casting i 7 timer, før jeg fløj tilbage til Málaga – på samme dag,” siger Camilla og griner.

Ihærdigheden må utvivlsomt have imponeret DR, fordi syv dage efter ringede de programansvarlige og fortalte mægleren, at hun havde fået jobbet.

Helt ny sæson: Aalborgensisk mægler bliver ekspert på Hammerslag
Privatfoto

Virkelig godt sammenhold

Camilla mangler kun at optage et enkelt afsnit af forårssæsonen, og indtil videre har det været en fantastisk oplevelse at være med i Hammerslag.

“Der er virkelig godt sammenhold på programmet. Dem, der har været med i lang tid er nærmest bedste venner, og de har også taget rigtigt godt imod mig.

I løbet af en sæson får vi set forskellige huse og områder, og noget af det, jeg synes er allersjovest er at komme rundt i hele Danmark – noget jeg ellers ikke ville få gjort,” forklarer aalborgenseren, der glæder sig til at opleve TV-debuten i aften sammen med familien.

Netop det gode sammenhold og den muntre tone er noget af det, der fastholder Hammerslags popularitet blandt seere i alle aldre, og en af grundene til at det oversættes så godt til skærmen, er fordi at kameraet aldrig slukkes.

“Vi stopper ikke under optagelserne, og intet er opstillet. Vi får mikrofon på og så kører kameraet ellers derud af.

De opfordrer os til at være ærlige og dele den følelse, vi får, når vi træder ind i et hjem,” fortæller Camilla afslutningvis.

Første afsnit af den nyeste sæson af Hammerslag får premiere på DR i aften klokken 20.00, men du kan allerede nu streame afsnittet online på DR TV.

Del artikel

Andre læser også